Кошик
Ваш кошик порожній!
Ціна за кг: 250.00 грн
У продажу від: 50 грам
Кориця мелена - це порошкоподібна спеція, яка виготовляється з сухої кори деяких видів рослин роду коричник. У кулінарію вона потрапила завдяки древнім жителям острова Шрі-Ланка. Вони першими стали додавати мелену корицю в їжу, відзначаючи її шляхетний аромат і пекучий присмак. Після, кориця мелена стала активно використовуватися в кулінарії народів Індії та Китаю, де її так само стали культивувати. Унікальний ароматичний букет цієї спеції дозволяє їй бути незамінною в багатьох рецептах, а завдяки великій кількості корисних речовин, кориця мелена застосовується в косметології і фармакології.
Мелена кориця багата харчовими волокнами і має середню харчовою цінністю - всього 250 ккал на 100 грам продукту. Головне і найпопулярніше застосування цієї пряності - випічка. Ароматні булочки з корицею і булочки Сіннабон, шарлотка, кекси, печені яблука і французькі тости - це лише мала частина популярних рецептів, в яких основним інгредієнтом є кориця мелена. У кухнях народів Азії, з цієї спецією готують м'ясо і птицю, додають в соуси і маринади, а також з корицею варять найсмачнішу каву. Використовувати мелену корицю слід з розумом, адже її гіркуватий присмак може нашкодити страві. Купити корицю мелену в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною!
Опис
Кориця мелена - це порошкоподібна спеція, яка виготовляється з сухої кори деяких видів рослин роду коричник. У кулінарію вона потрапила завдяки древнім жителям острова Шрі-Ланка. Вони першими стали додавати мелену корицю в їжу, відзначаючи її шляхетний аромат і пекучий присмак. Після, кориця мелена стала активно використовуватися в кулінарії народів Індії та Китаю, де її так само стали культивувати. Унікальний ароматичний букет цієї спеції дозволяє їй бути незамінною в багатьох рецептах, а завдяки великій кількості корисних речовин, кориця мелена застосовується в косметології і фармакології.
Мелена кориця багата харчовими волокнами і має середню харчовою цінністю - всього 250 ккал на 100 грам продукту. Головне і найпопулярніше застосування цієї пряності - випічка. Ароматні булочки з корицею і булочки Сіннабон, шарлотка, кекси, печені яблука і французькі тости - це лише мала частина популярних рецептів, в яких основним інгредієнтом є кориця мелена. У кухнях народів Азії, з цієї спецією готують м'ясо і птицю, додають в соуси і маринади, а також з корицею варять найсмачнішу каву. Використовувати мелену корицю слід з розумом, адже її гіркуватий присмак може нашкодити страві. Купити корицю мелену в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною!
Кориця мелена - це порошкоподібна спеція, яка виготовляється з сухої кори деяких видів рослин роду коричник. У кулінарію вона потрапила завдяки древнім жителям острова Шрі-Ланка. Вони першими стали додавати мелену корицю в їжу, відзначаючи її шляхетний аромат і пекучий присмак. Після, кориця мелена стала активно використовуватися в кулінарії народів Індії та Китаю, де її так само стали культивувати. Унікальний ароматичний букет цієї спеції дозволяє їй бути незамінною в багатьох рецептах, а завдяки великій кількості корисних речовин, кориця мелена застосовується в косметології і фармакології.
Мелена кориця багата харчовими волокнами і має середню харчовою цінністю - всього 250 ккал на 100 грам продукту. Головне і найпопулярніше застосування цієї пряності - випічка. Ароматні булочки з корицею і булочки Сіннабон, шарлотка, кекси, печені яблука і французькі тости - це лише мала частина популярних рецептів, в яких основним інгредієнтом є кориця мелена. У кухнях народів Азії, з цієї спецією готують м'ясо і птицю, додають в соуси і маринади, а також з корицею варять найсмачнішу каву. Використовувати мелену корицю слід з розумом, адже її гіркуватий присмак може нашкодити страві. Купити корицю мелену в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною!
Опис
Кориця мелена - це порошкоподібна спеція, яка виготовляється з сухої кори деяких видів рослин роду коричник. У кулінарію вона потрапила завдяки древнім жителям острова Шрі-Ланка. Вони першими стали додавати мелену корицю в їжу, відзначаючи її шляхетний аромат і пекучий присмак. Після, кориця мелена стала активно використовуватися в кулінарії народів Індії та Китаю, де її так само стали культивувати. Унікальний ароматичний букет цієї спеції дозволяє їй бути незамінною в багатьох рецептах, а завдяки великій кількості корисних речовин, кориця мелена застосовується в косметології і фармакології.
Мелена кориця багата харчовими волокнами і має середню харчовою цінністю - всього 250 ккал на 100 грам продукту. Головне і найпопулярніше застосування цієї пряності - випічка. Ароматні булочки з корицею і булочки Сіннабон, шарлотка, кекси, печені яблука і французькі тости - це лише мала частина популярних рецептів, в яких основним інгредієнтом є кориця мелена. У кухнях народів Азії, з цієї спецією готують м'ясо і птицю, додають в соуси і маринади, а також з корицею варять найсмачнішу каву. Використовувати мелену корицю слід з розумом, адже її гіркуватий присмак може нашкодити страві. Купити корицю мелену в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною!
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах