Кошик
Ваш кошик порожній!
Фільтр
Ціна
Тверді олії використовуються для приготування різноманітних страв та виготовлення кондитерських десертів. Вони містять насичені жирні кислоти, які необхідні організму людини. З їх допомогою їжа виходить смачнішою та апетитнішою. Недорого купити натуральні олії допоможе інтернет-магазин Пекар-Кондитер.
Какао-масло виготовляється з бобів какао. Воно має світло-жовтий колір та аромат молока з нотками шоколаду. Продукт твердий та тендітний, легко розтоплюється. Він багатий насиченими та ненасиченими кислотами. Какао-масло продовжує термін вживання їжі, до складу якої входить. Вживання його в їжу дозволяє зміцнити імунітет та здоров'я волосся, знизити рівень холестерину, підвищити розумову активність та позбутися мімічних зморшок.
Какао-масло використовується для приготування шоколаду. Також воно служить інгредієнтом для кремів, глазурі, цукерок, випічки та десертів. Продукт служить відмінною добавкою до каш, салатів та страв з морепродуктів.
Харчова кокосова олія на 90% складається з полінасичених жирних кислот. Воно здатне покращувати травлення, а також запобігати розвитку захворювань шлунка та передчасному старінню. Олія кокосу перешкоджає появі карієсу та руйнуванню емалі зубів.
Кокосова олія зберігає свої корисні властивості навіть за високої температури, тому на ньому можна смажити продукти. Використовувати олію можна багаторазово, так як вона не прогоркає і не стає канцерогенною через термічну обробку.
У кулінарії продукт може бути замінником інших масел. Його включають до рецептів супів, пюре, рибних та м'ясних страв. Кокосова олія добре підходить для заправки салатів. Використовується воно і для приготування солодкої випічки, тому що допомагає кондитерським виробам довше зберігати пишність та свіжість. Продукт може додати оригінальний присмак молоку, чаю чи кави. Пити такі напої радять задля профілактики вірусних захворювань.
Ця натуральна тверда олія виготовляється з плодів олійної пальми. У їжу вживається у розігрітому вигляді. Чи не підходить для приготування холодних страв. Пальмова олія багата на вітаміни А, Е, К, а також антиоксидантами. Завдяки великому вмісту жирних кислот продукт сприяє зниженню холестерину.
Смак пальмової олії солодко-горіховий. Воно може посилювати смак та аромат інших продуктів. Класична олія підходить для смаження риби, м'яса, овочів та виробів із тіста. Під час смаження воно не виділяє сторонніх запахів, не пригоряє та не димить. Додавати його можна в тісто для печива, хліба, булочок та іншої випічки. Воно покращує структуру тесту та готових виробів. З його допомогою можна приготувати кашу, млинці та оладки.
Замовити якісні тверді олії можна з доставкою по Україні.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах