Знижка 10% при замовленні від 1500 грн!
Давайте українською?
Давайте!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Кукурудзяне борошно

Фільтр

Ціна

-
Фільтр
Сортувати:
Кількість товарів:
Швидкий перегляд
Купити в один клік Борошно кукурудзяне, 2 кг
Борошно кукурудзяне, 2 кг
Арт: 208062
Залишилося 10 шт
Кукурудзяне борошно - один з найпоширеніших хлібопекарських інгредієнтів з круп і зерен, а також ком...
90.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Борошно кукурудзяне, 5 кг
Борошно кукурудзяне, 5 кг
Арт: 208063
Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 8.00шт
Велика упаковка такого пекарського інгредієнта, як кукурудзяне борошно від ТМ «Органік-Еко-Продукт»,...
215.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Крафтове кукурудзяне борошно 1 кг ТМ Оптіма Україна
Крафтове кукурудзяне борошно 1 кг ТМ Оптіма Україна
Арт: 1290001
В наявності
Кукурудзяне борошно жорнового помелу – один із найпопулярніших хлібопекарських інгредієнтів, що вико...
47.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд

Кукурудзяне борошно

Чому варто скуштувати кукурудзяне борошно?

Кукурудзяне борошно однозначно менш затребуване як пшеничне. Але не оцінена вона гідно безпідставно. Завдяки такому борошну можна зробити коржики, тісто з хрусткою скоринкою, підготувати паніровку, яка відкриє зовсім інші смаки звичних рецептів.

Особливості виробництва

Борошно з насіння кукурудзи важливе у кулінарії, оскільки надає стравам легкості. Також не має глютена у складі, тому однозначно сподобається тим, хто дотримується дієтичного харчування.

Примітно, що для випікання цей вид борошна почали застосовувати в Південній та Центральній Америці. Переплутати її з іншого, досить складно, оскільки вона має життєрадісний жовтий аромат і характерний кукурудзяний аромат. Її смак настільки досконалий, що не потрібно до страв навіть додавати додатково спеції. Вона дещо солодкувата, а під час приготування стає трохи тягучою.

Кукурудзяне борошно класифікується, залежно від особливостей помелу. Найбільше цінується цільнозернова. Також пропонується середнього та дрібного помелу.

Цільнозернова використовується для приготування кондитерських виробів, паніровки та дієтичних страв. А середнього помелу — у промисловості для виготовлення корму тваринам, спирту та ветеринарних препаратів. Але також може застосовуватися в кулінарії тими, кому не до вподоби надто яскраво-виражений смак кукурудзи.

Дрібне борошно замінюється звичним при приготуванні хліба та різноманітних борошняних виробів. З неї можна також приготувати смачну, корисну та ситну кашу.

Це борошно вимагає аналогічного зберігання як і інші види - сухе та темне місце та герметичну тару. Імовірність покупки підробки мінімальна, оскільки кукурудза відрізняється невисокою вартістю.

Звичайно, страви на основі кукурудзяного борошна не такі популярні у нас, як, наприклад, у США, де воно є основним компонентом багатьох національних страв. Але дозволяє цікаво урізноманітнити свій раціон, скуштувати рецепти, потрібні в інших регіонах та інше.

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах