Кошик
Ваш кошик порожній!
Фільтр
Ціна
Кукурудзяне борошно однозначно менш затребуване як пшеничне. Але не оцінена вона гідно безпідставно. Завдяки такому борошну можна зробити коржики, тісто з хрусткою скоринкою, підготувати паніровку, яка відкриє зовсім інші смаки звичних рецептів.
Борошно з насіння кукурудзи важливе у кулінарії, оскільки надає стравам легкості. Також не має глютена у складі, тому однозначно сподобається тим, хто дотримується дієтичного харчування.
Примітно, що для випікання цей вид борошна почали застосовувати в Південній та Центральній Америці. Переплутати її з іншого, досить складно, оскільки вона має життєрадісний жовтий аромат і характерний кукурудзяний аромат. Її смак настільки досконалий, що не потрібно до страв навіть додавати додатково спеції. Вона дещо солодкувата, а під час приготування стає трохи тягучою.
Кукурудзяне борошно класифікується, залежно від особливостей помелу. Найбільше цінується цільнозернова. Також пропонується середнього та дрібного помелу.
Цільнозернова використовується для приготування кондитерських виробів, паніровки та дієтичних страв. А середнього помелу — у промисловості для виготовлення корму тваринам, спирту та ветеринарних препаратів. Але також може застосовуватися в кулінарії тими, кому не до вподоби надто яскраво-виражений смак кукурудзи.
Дрібне борошно замінюється звичним при приготуванні хліба та різноманітних борошняних виробів. З неї можна також приготувати смачну, корисну та ситну кашу.
Це борошно вимагає аналогічного зберігання як і інші види - сухе та темне місце та герметичну тару. Імовірність покупки підробки мінімальна, оскільки кукурудза відрізняється невисокою вартістю.
Звичайно, страви на основі кукурудзяного борошна не такі популярні у нас, як, наприклад, у США, де воно є основним компонентом багатьох національних страв. Але дозволяє цікаво урізноманітнити свій раціон, скуштувати рецепти, потрібні в інших регіонах та інше.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах