Кошик
Ваш кошик порожній!
Фільтр
Ціна
Кокос активно використовується у різних сферах. На його основі виробляють безліч продуктів, але найбільш популярна коксова стружка. Використовувати її просто, оскільки вона продається повністю готовою до вживання. Кількість цього інгредієнта не може зіпсувати страву. Пропорції залежить тільки від особистих переваг.
Ніжні ласощі та прикраса для багатьох страв та десертів – це кокосова стружка. Виробляють її із висушеної м'якоті кокосу. Це тропічне дерево росте у Південно-Східній Азії. Жителям цього регіону вже давно відомі переваги кокосу, і вони діляться з іншими продуктами, виготовленими на його основі.
Для того щоб отримати коксову стружку, м'якоть кокоса подрібнюється та просушується. А потім ретельно просівається та упаковується.
Виробництво цього продукту досить трудомісткий та тривалий процес. Необхідно зібрати кокоси, які зазвичай важать чимало. Серед них важливо вибрати варіанти, які дійшли до потрібного стиглості. Після цього необхідно злити рідину, яка використовується в подальшому для виробництва інших продуктів.
Кокосова стружка також має корисні властивості. Має великий вміст клітковини, знижується ризик виникнення захворювань серця та судин. Цей продукт також благотворно впливає на стан волосся, шкіри та нігтів.
Вона практично не має шкоди. Єдина небезпека – особиста непереносимість.
Оскільки кокос не росте у нашому регіоні, то багатьом складно вибирати продукт належної якості. Стружка кокосу дійсно варта уваги, якщо світло-кремового кольору пахне горіхом. Звернути увагу варто також і на консистенцію. Знежирена стружка має бути одного розміру. Якщо на ній є плями, структуру порушено, то купувати її не варто.
Кокосова крихта активно застосовується для:
• декорування різноманітних десертів;
• гарячих страв у вигляді паніровки.
Для декорування стружку посипають лише зверху або з обох боків. Часто на основі кокосової стружки готують крем.
Щоб кокосова стружка зберігалася якомога довше без втрати своїх позитивних якостей, варто дотримуватися таких простих правил:
• вибрати сухе та темне місце;
• не зберігати близько до продуктів або спецій із різким запахом.
Щоб аромат зберігався протягом тривалого часу, рекомендується додатково придбати контейнери, пакети із зипом або спеціальні аплікатори, які дозволяють щільно закрити упаковку від виробника.
Найкраща кокосові пластівці для випічки та кондитерки пропонується на сайті Пекар-Кондитер.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах