Знижка 10% при замовленнi вiд 1200 грн
Пн-пт: з 8:00 до 18:00;
Сб, Нд - вихідний
  • Харків, пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 17.00 Нд: вихiдний . Перерва нема Неділя вихiдний
  • Харьков, ЗАЧИНЕНО Магазин на Сумському ринку (вул. Культури 8, місце 45) Пн-нд: з 9:00 до 19:30
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Солод

Фільтр

Ціна

-
Фільтр
Сортувати:
Кількість товарів:
Швидкий перегляд
Купити в один клік Солод житній білий неферментований
Солод житній білий неферментований
Арт: 103001
В наявності
У домашній випічці солод житній білий грає роль натурального поліпшувача. Завдяки додаванню цього ін...
50.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд

Солод

Солод: що це таке?

Солод завжди на слуху. Але далеко не всі покупці знають для чого він необхідний і які його позитивні характеристики. Насамперед, він використовується для пивоваріння. Але також його активно застосовують і для виробництва віскі, квасу, самогону. Є джерелом крохмалю та ферментів.

Особливості вибору

Пиво - стародавній напій, але виробники постійно радують його любителів все новими смаками. Цей ринок є дуже конкурентним, тому кожен виробник працює над тим, щоб запропонувати найкращий варіант для своїх потенційних та постійних клієнтів. І для цього регулярно вивчають нові технології та купують компоненти високої якості. Цікаво, що пиво з'явилося навіть раніше від печеного хліба. Багато хто вважає за краще його пити холодним, але фахівці зазначають, що й тепле пиво нічого не втрачає у своїх смакових характеристиках.

Популярність цього напою також обумовлена ​​не тільки його неповторним смаком, але й можливістю використовувати до нього найрізноманітніші закуски: солодкі та солоні, жирні та прісні, сухі та соковиті.
Пивоварний – це частково пророщене та ретельне просушене зерно, яке класифікується на певні види.

Житній передбачає в рецептурі німецького житнього пива. Але може застосовуватися і в інших, оскільки відповідає за стійкість піни та покращує післясмак. Переплутати цей вид напою з іншим складно навіть любителю. Оскільки аромат та відтінок насичені.

На ринку такий солод пропонується ферментований та неферментований. Ферментований - той, який після пророщування ферментували, а потім висушили, застосовуючи високі показники t. Внаслідок таких дій у ньому не залишається активних ферментів.

Пшеничний одержують із зерен пшениці. Має хорошу ферментативну активність. Ячмінний застосовують для варіння пива та квасу. За текстурою може бути сухим та рідким. Карамельний солод створює розкішний відтінок та апетитний аромат. Палений солод робить пиво темнішим. А копчений дозволить досягти приємного запаху, властивого буковому диму.

Купити пивний солод для дистиляції пропонується у Пекар-Кондитері.

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах