Кошик
Ваш кошик порожній!
Фільтр
Ціна
Для приготування випічки і десертів використовуються різні кондитерські інгредієнти. Продукти для замісу тіста і формування декору повинні відрізнятися високою якістю і натуральним складом. В такому випадку торти, тістечка, кекси та інші вироби будуть виходити апетитними і ароматними. Інтернет-магазин Пекар-Кондитер співпрацює з перевіреними постачальниками для кондитерського виробництва. Товари, представлені в каталозі, сертифіковані і відповідають нормам якості.
У каталозі ви знайдете інгредієнти для випічки хліба і хлібобулочних виробів, а також їх начинки і декору. Серед них:
• Борошно. Це основа для будь-якого тесту. Крім пшеничного борошна останнім часом популярно використовувати кокосову і мигдалеву. Вони відрізняються неповторним ароматом і роблять випічку особливо смачною. Їх додають в інші види борошна, щоб тісто вийшло більш корисним і еластичним.
• Кондитерський гель. З його допомогою глазуруються ягідні і фруктові тарталетки, торти, тістечка, слойки. Завдяки своїй текстурі гель дозволяє фіксувати на поверхні випічки шматочки фруктів, але не вбирається в тісто. Інгредієнт має солодкий смак і легким ароматом.
• Глазур-помадка використовується для декору пасок, пончиків і багатьох інших кондитерських шедеврів. Щоб її приготувати, необхідно з'єднати порошок з водою і добре розмішати. Глазур-помадка може відрізнятися смаком, кольором і запахом, що дозволяє підібрати ідеальне поєднання для випічки.
• Сухий заварний крем. Цей інгредієнт для кондитерських виробів відмінно доповнює будь-яку випічку та інші креми. Їм можна наповнювати або перешаровуються торти, штрудели, рулети. Легко розчиняється у воді, що забезпечує простоту використання продукту.
• Очеретяний і кокосовий цукор. Перший варіант має форму великих гранул. Дуже добре поєднується з гарячими напоями та коктейлями. У його складі безліч вітамінів. Кокосовий цукор служить замінником класичного білого в рецептурі кулінарних і кондитерських творінь.
• Цукрова пудра і кокосова стружка. Являють собою недорогі компоненти для декорування випічки, цукерок і мармеладу.
• Сливки. Застосовуються для наповнення десертів, а також прикраси тортів, кексів, фруктових салатів, морозива.
Всі товари якісні, що підтверджується відповідними сертифікатами. Наш інтернет-магазин пропонує недорого купити кондитерські інгредієнти оптом і в роздріб. Доставка можлива в будь-яке місто України.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах