Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Неймовірний морквяний торт

Неймовірний морквяний торт
Неймовірний морквяний торт

Складові

Ванільний екстракт
3 чайні ложки
Вершкове масло
120 грам
Волоський горіх
170 грам (подрібнені)
Мелена кориця
2 чайні ложки
Морква
4 штуки
Пшеничне борошно
2 склянки
Розпушувач Універсал
2 чайні ложки
Рослинна олія
250 грам
Сіль
1/2 чайної ложки
Сода
2 чайні ложки
Творожний сир
230 грам
Цукор
2 склянки
Цукрова пудра
4 склянки
Яйце куряче
4 штуки

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Складність: легко

Редакція рекомендує

При замовленні товарів звертайте увагу на вагу

Швидкий перегляд
Купити в один клік Ваніль в стручках, 12-14 см
Ваніль в стручках, 12-14 см
Арт: 379001
В наявності
Ванільний стручок є недозрівшим плодом рослини роду Ваніль, сімейства орхідних. Коротке бланшування ...
82.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Кориця молота
Кориця молота
Арт: 335001
В наявності
Кориця мелена - пряність, що володіє пікантним смаком і легким, теплим ароматом. Про користь кориці ...
250.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Розпушувач для тіста Універсал (пекарський порошок)
Розпушувач для тіста Універсал (пекарський порошок)
Арт: 351001
В наявності
Розпушувач «Універсал» - комплексне рішення для домашньої кухні, кафе, пекарень та харчових виробниц...
145.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Цукрова пудра
Цукрова пудра
Арт: 347001
В наявності
В кондитерській галузі цукрова пудра входить до складу більшості рецептів, так як за рахунок дрібнок...
65.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Сода харчова
Сода харчова
Арт: 102002
В наявності
Харчова сода може використовуватися як в якості основного розпушувача, так і у вигляді допоміжного к...
60.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд

Приготування:

1. Очищену моркву подрібнити за допомогою терки з маленькими отворами. Загалом має вийти 3 склянки дрібної фракції.

2. Змішати яйця, цукор, рослинну олію і 2 чайні ложки ванільного екстракту, збити масу за допомогою вінчика або міксера. Далі додати сухі інгредієнти - розпушувач, соду, борошно і мелену корицю. До вже готового тіста додати товчені волоські горіхи і моркву. Напівфабрикат розділити навпіл і випекти в змащеній маслом формі.

3. При температурі духової шафи 175 ° С коржі будуть готові через 40 - 50 хвилин. Перед вийманням форму бажано остудити.

4. Щоб приготувати ніжний крем для прошарку необхідно збити творожний сир, вершкове масло, цукрову пудру і решту ванільного екстракту. Залежно від товщини, розрізати випечені напівфабрикати на кілька частин і, змастивши їх кремом, сформувати торт. За бажанням декорувати поверхню половинками волоського горіха.


Залиште коментар

Запропонуйте свій рецепт!
Поділіться секретами своєї майстерності
Запропонувати

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах