Приготування:
1. Очищену моркву подрібнити за допомогою терки з маленькими отворами. Загалом має вийти 3 склянки дрібної фракції.
2. Змішати яйця, цукор, рослинну олію і 2 чайні ложки ванільного екстракту, збити масу за допомогою вінчика або міксера. Далі додати сухі інгредієнти - розпушувач, соду, борошно і мелену корицю. До вже готового тіста додати товчені волоські горіхи і моркву. Напівфабрикат розділити навпіл і випекти в змащеній маслом формі.
3. При температурі духової шафи 175 ° С коржі будуть готові через 40 - 50 хвилин. Перед вийманням форму бажано остудити.
4. Щоб приготувати ніжний крем для прошарку необхідно збити творожний сир, вершкове масло, цукрову пудру і решту ванільного екстракту. Залежно від товщини, розрізати випечені напівфабрикати на кілька частин і, змастивши їх кремом, сформувати торт. За бажанням декорувати поверхню половинками волоського горіха.