Кошик
Ваш кошик порожній!
Фільтр
Ціна
Соєве борошно не таке популярне як інші види. Але вона незаслужено обійдена увагою, оскільки має багатий хімічний склад. Вона може стати чудовою альтернативою вживання яєць під час приготування різних страв. А також надасть зовсім іншого смаку тим стравам, які готували неодноразову кількість разів. А також зробить їх кориснішою.
Соєве борошно у своєму складі має такі корисні компоненти:
• залізо, натрій, фосфор, калій;
• набір вітамінів – Е, РР, А;
• клітковину та мінерали.
Це популярний продукт для вегетаріанців і тих, хто дотримується дієти. Борошно із сої гідно буде оцінено тим, хто страждає на непереносимість тваринного білка. Гіпертонія, склероз, ішемічна хвороба – список захворювань, у яких рекомендується її вживання. Однозначно вона є у раціоні людини, яка проходить відновлення після інфаркту. Люди, які страждають на артрит і артроз, підвищеним рівнем холестерину також гідно її оцінять.
Борошно із соєвих бобів буде корисним для організму лише за умови, що воно буде додатковим компонентом, а не єдиним рішенням у кулінарії.
Дітям не можна давати занадто багато страв, приготованих на її основі, оскільки це може спричинити виникнення проблем зі щитовидкою, а також причиною розвитку алергічних реакцій. Зазначається, що дуже велике її вживання провокує виникнення проблем із репродуктивною функцією.
Варто використовувати її для випічки: млинців, коржів, печива. Якщо хочете на її основі приготувати хліб, краще змішувати її з іншими видами, оскільки підвищені показники клейковини і крохмалю не дадуть легко і швидко вимішати тісто.
Використовується у кондитерських рецептах. Є чудовою основою безглютенових соусів, підливок, пасти та багато іншого.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах