Кошик
Ваш кошик порожній!
Фільтр
Ціна
Сочевиця – боби, які мають значну історію. Вважається, що сочевиця вперше з'явилися в Єгипті, а після активно почала поширюватися до Стародавньої Греції та Риму. Буквально відразу після вирощування цього зерна з нього почали робити борошно.
У Єгипті було прийнято з цього борошна пекти хліб, тоді як у Греції вона була основним компонентом юшка.
Але згодом люди почали активно вирощувати інші культури, і сочевиця дещо була забута. Але зі зростанням популярності здорового способу життя на неї знову звернули увагу. Найчастіше з неї роблять галети, цукерки, какао, ковбасні вироби. Також часто її використовують у кулінарії для випікання хліба та коржів. Для кращого скріплення рекомендується змішувати її з пшеничним борошном. Примітно, що для випікання пшеничного борошна достатньо жмені, оскільки воно під час замісу тіста легко піддається кулінару.
Сочевичне борошно має білок, який добре засвоюється, тому рекомендується для вегетаріанців і тих, хто дотримується посту. До того ж вона багата на залізо. Також рекомендується застосовувати тим, хто має низький гемоглобін.
Основні переваги її покупки полягають у:
• те, що вона є екологічним продуктом, оскільки в процесі вирощування рослина не накопичує радіонукліди, нітрати та токсини;
• насичення організму вітамінами: А, Е, РР, бета-каротин та групи В;
• джерело корисних вітамінів.
Незважаючи на великий перелік корисних якостей, борошно з сочевиці не рекомендується тим, хто має проблеми з роботою травної системи.
Важливо також звернути увагу на її особливості її вибору: борошно високої якості повинно мати світлий відтінок і приємний запах. Примітно, що якщо додати в таке борошно невелику кількість води, вона поширюватиме горіховий аромат.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах