Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Борошно сочевиці

У даній категорії немає товарів.

Борошно сочевиці

Чому сочевичне борошно обов'язково має бути на вашій кухонній полиці?

Сочевиця – боби, які мають значну історію. Вважається, що сочевиця вперше з'явилися в Єгипті, а після активно почала поширюватися до Стародавньої Греції та Риму. Буквально відразу після вирощування цього зерна з нього почали робити борошно.

Історія появи та особливості виробництва

У Єгипті було прийнято з цього борошна пекти хліб, тоді як у Греції вона була основним компонентом юшка.

Але згодом люди почали активно вирощувати інші культури, і сочевиця дещо була забута. Але зі зростанням популярності здорового способу життя на неї знову звернули увагу. Найчастіше з неї роблять галети, цукерки, какао, ковбасні вироби. Також часто її використовують у кулінарії для випікання хліба та коржів. Для кращого скріплення рекомендується змішувати її з пшеничним борошном. Примітно, що для випікання пшеничного борошна достатньо жмені, оскільки воно під час замісу тіста легко піддається кулінару.

Сочевичне борошно має білок, який добре засвоюється, тому рекомендується для вегетаріанців і тих, хто дотримується посту. До того ж вона багата на залізо. Також рекомендується застосовувати тим, хто має низький гемоглобін.

Основні переваги її покупки полягають у:

• те, що вона є екологічним продуктом, оскільки в процесі вирощування рослина не накопичує радіонукліди, нітрати та токсини;

• насичення організму вітамінами: А, Е, РР, бета-каротин та групи В;

• джерело корисних вітамінів.

Незважаючи на великий перелік корисних якостей, борошно з сочевиці не рекомендується тим, хто має проблеми з роботою травної системи.

Важливо також звернути увагу на її особливості її вибору: борошно високої якості повинно мати світлий відтінок і приємний запах. Примітно, що якщо додати в таке борошно невелику кількість води, вона поширюватиме горіховий аромат.

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах