Знижка 10% при замовленнi вiд 1200 грн
Пн-пт: з 8:00 до 18:00;
Сб, Нд - вихідний
  • Харків, пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 17.00 Нд: вихiдний . Перерва нема Неділя вихiдний
  • Харьков, ЗАЧИНЕНО Магазин на Сумському ринку (вул. Культури 8, місце 45) Пн-нд: з 9:00 до 19:30
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Форми для тортів

Фільтр

Ціна

-
Фільтр
Сортувати:
Кількість товарів:
Швидкий перегляд
Купити в один клік Набір металевих форм антипригарних з гранітним напиленням 28 см, 26 см, 24 см, EMPIRE, ЕМ-8152
Набір металевих форм антипригарних з гранітним напиленням 28 см, 26 см, 24 см, EMPIRE, ЕМ-8152
Арт: 361022
Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 7.00шт
Набір круглих металевих рознімних форм з діаметром 28, 26 і 24 см. Відмінною особливістю цієї моделі...
600.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Форма для нарізки бісквіта 16-20 см
Форма для нарізки бісквіта 16-20 см
Арт: 508001
В наявності
Отримати коржі з ідеально рівним зрізом вам допоможе форма для нарізки бісквіта, виготовлена з харчо...
190.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Форма металева порційна розсувна кругла
Форма металева порційна розсувна кругла
Арт: 288007
Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 9.00шт
Розсувна кругла металева форма - це ваш надійний помічник у процесі приготування десертів. Виконана ...
200.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Форма силіконова Ведмежа
Форма силіконова Ведмежа
Арт: ЕМ-0046
Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 3.00шт
Форма силіконова "Ведмежа" дозволить отримати ідеального клишоногого звіра. Десерт, спечений в такий...
35.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Форма силіконова кругла 24 см
Форма силіконова кругла 24 см
Арт: 237023
Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 6.00шт
Форма силіконова кругла 24 см в діаметрі - це кондитерський і пекарський інструмент середніх розмірі...
95.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд

Форми для тортів

Красива форма торта без проблем: як правильно підібрати?

Спекти самостійно торт навіть для професійного кондитера - завдання, яке передбачає чималих зусиль. Щоб мінімізувати час, і підвищити ефективність знадобиться форма для торта.

Види форм для торта

Ті, хто любить пекти, точно знають, що форма для випічки торта грає важливу роль. Особливості матеріалу, розміри та інші параметри - характеристики, від яких залежить смак і зовнішній вигляд торта. Щоб випічка вийшла такою, як і замислювалася кондитером, форма для формування торта повинна бути підібраною правильно.

Про особливості виконання їх розділяють:

• розсувні;

• роз'ємна;

• знімна.

Розсувна зручна тим, що дозволяє легко створити конструкцію і швидко її зняти, не пошкодивши конструкцію. У рознімною змінюється діаметр, що робить її максимально варіативної. Кільце для збірки торта - відмінний варіант для новачків, оскільки гарантує чіткість кулінарного виробу. Форма для збирання торта в процесі експлуатації передбачає використання кондитерського мішка, щоб декор також виглядав абсолютно.

Найчастіше роблять із таких матеріалів:

• металу;

• силікону;

• нержавіючої сталі.

Металева для випікання користуються попитом, і не дарма, оскільки мають множинними позитивними характеристиками:

• відмінний провідник тепла;

• дозволяють тесту швидко підрум'яниться;

• доповнені антипригарним шаром.

Але в них не можна пекти тісто, що має кислу начинку, оскільки кондитерський виріб придбає неприємне металеве післясмак. Але, якщо це нержавейка, то цього можна уникнути.

Серед домогосподарок популярні і алюмінієві - вони легкі і швидко нагріваються. На професійній кухні їх рідко можна зустріти. Вони легко піддаються деформації при інтенсивній експлуатації.

Силіконова - працювати з нею зручно, так як до неї нічого не прилипає. Її навіть не потрібно додатково змащувати маслом. Це зручно і економно, і не потрібно витрачати багато часу, щоб ретельно вимити її після використання.

За типом поділяють на:

• кругла;

• прямокутна;

• квадратна;

• кільце без дна.

Кругла - класичний варіант. Але ті, хто тільки починає пізнавати особливості приготування випічки, часто вибирають саме квадратні і прямокутні моделі - з ними простіше працювати. Також пропонуються кільце без дна, яке дозволить створити потрібну форму, і дістати випічку без будь-яких зусиль.

Основні розміри:

• 16 см;

• 18 см;

• 20 см;

• 22 см;

• 24 см;

• 26 см;

• 28 см;

• 30 см.

Форма для тортів пропонується різних розмірів, щоб надати можливість приготування смачного кондитерського виробу для будь-якої компанії - великий або маленькою.

Придбати форми для випічки, різні за матеріалом, особливостям конструкції і розміру, пропонується на Пекар-Кондитер.

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах