Кошик
Ваш кошик порожній!
Фільтр
Ціна
Спекти самостійно торт навіть для професійного кондитера - завдання, яке передбачає чималих зусиль. Щоб мінімізувати час, і підвищити ефективність знадобиться форма для торта.
Ті, хто любить пекти, точно знають, що форма для випічки торта грає важливу роль. Особливості матеріалу, розміри та інші параметри - характеристики, від яких залежить смак і зовнішній вигляд торта. Щоб випічка вийшла такою, як і замислювалася кондитером, форма для формування торта повинна бути підібраною правильно.
Про особливості виконання їх розділяють:
• розсувні;
• роз'ємна;
• знімна.
Розсувна зручна тим, що дозволяє легко створити конструкцію і швидко її зняти, не пошкодивши конструкцію. У рознімною змінюється діаметр, що робить її максимально варіативної. Кільце для збірки торта - відмінний варіант для новачків, оскільки гарантує чіткість кулінарного виробу. Форма для збирання торта в процесі експлуатації передбачає використання кондитерського мішка, щоб декор також виглядав абсолютно.
Найчастіше роблять із таких матеріалів:
• металу;
• силікону;
• нержавіючої сталі.
Металева для випікання користуються попитом, і не дарма, оскільки мають множинними позитивними характеристиками:
• відмінний провідник тепла;
• дозволяють тесту швидко підрум'яниться;
• доповнені антипригарним шаром.
Але в них не можна пекти тісто, що має кислу начинку, оскільки кондитерський виріб придбає неприємне металеве післясмак. Але, якщо це нержавейка, то цього можна уникнути.
Серед домогосподарок популярні і алюмінієві - вони легкі і швидко нагріваються. На професійній кухні їх рідко можна зустріти. Вони легко піддаються деформації при інтенсивній експлуатації.
Силіконова - працювати з нею зручно, так як до неї нічого не прилипає. Її навіть не потрібно додатково змащувати маслом. Це зручно і економно, і не потрібно витрачати багато часу, щоб ретельно вимити її після використання.
За типом поділяють на:
• кругла;
• прямокутна;
• квадратна;
• кільце без дна.
Кругла - класичний варіант. Але ті, хто тільки починає пізнавати особливості приготування випічки, часто вибирають саме квадратні і прямокутні моделі - з ними простіше працювати. Також пропонуються кільце без дна, яке дозволить створити потрібну форму, і дістати випічку без будь-яких зусиль.
Основні розміри:
• 16 см;
• 18 см;
• 20 см;
• 22 см;
• 24 см;
• 26 см;
• 28 см;
• 30 см.
Форма для тортів пропонується різних розмірів, щоб надати можливість приготування смачного кондитерського виробу для будь-якої компанії - великий або маленькою.
Придбати форми для випічки, різні за матеріалом, особливостям конструкції і розміру, пропонується на Пекар-Кондитер.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах