Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Еклери з начинкою зі смажених яблук

Еклери з начинкою зі смажених яблук
Еклери з начинкою зі смажених яблук

Складові

Вершкове масло
300 грам
Вода
1 склянка
Мелена кориця
1 чайна ложка
Пшеничне борошно
1 склянка
Сіль
щіпка
Творог
400 грам
Цукор
1.25 склянки
Цукрова пудра
для декору
Яблука
3 штуки
Яйце куряче
4 штуки

Час приготування: 1.5 години

Складність: легко

Редакція рекомендує

При замовленні товарів звертайте увагу на вагу

Швидкий перегляд
Купити в один клік Кориця молота
Кориця молота
Арт: 335001
Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 7.62кг
Кориця мелена - пряність, що володіє пікантним смаком і легким, теплим ароматом. Про користь кориці ...
250.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Борошно пшеничне вищого гатунку, 1 кг
Борошно пшеничне вищого гатунку, 1 кг
Арт: 36004
Немає в наявності
Пшеничне борошно - мабуть, найпопулярніший інгредієнт, який використовується в кондитерській галузі ...
24.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Цукрова пудра, 350 г
Цукрова пудра, 350 г
Арт: 348003
В наявності
Цукрова пудра від ТМ «Ямуна» - незамінний кондитерський декор на кухні будь-якого кондитера - як поч...
30.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд

Приготування:

1. У воді розвести сіль і додати 70 грамів масла. Ємність (краще за все глибокий сотейник з посиленим дном) поставити на поверхню, що гріє і, коли вміст закипить, зменшити температуру. Порційно додати борошно і розмішувати, поки маса не набуде однорідної консистенції.

2. У тісто по черзі розбити яйця, кожен раз перемішуючи масу.

3. Тісто у вигляді кульок відсадити на застелений пергаментом деко (найзручніше за допомогою кондитерського шприца, але можна і десертною ложкою). Необхідно враховувати те, що тісто збільшиться в об'ємі, тому слід дотримуватися інтервалу між заготовками хоча б 3 сантиметри.

4. Деко з еклерами помістити в уже гарячу (180 градусів) духовку до отримання характерного золотого кольору виробів.

5. Поки заготовки знаходяться в духовій шафі, приготувати начинку. Для крему збити сир, додавши 200 грамів масла і стакан цукру. Яблука приготувати таким чином: порізати фрукти на пластинки і висипати на сковороду з маслом (згідно рецепту, його має залишитись 30 грамів). Через пару хвилин сюди ж додати цукор (1/4 склянки) з корицею. Перевертаючи шматочки яблук, підсмажити, поки вони не стануть м'якими.

6. У тістечок, які вже охололи, акуратно зрізати верхню частину (можна не до кінця). Нижню половинку заповнити сирним кремом, виклавши зверху яблука і накривши «верхівкою». Готові еклери прикрасити цукровою пудрою.

Залиште коментар

Запропонуйте свій рецепт!
Поділіться секретами своєї майстерності
Запропонувати

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах