Кошик
Ваш кошик порожній!
Фільтр
Ціна
Яким би смачним кондитерський виріб не був, він багато втрачає, якщо пекар не врахував особливості декору, або зовсім проігнорував цей момент. Для того, щоб прикрасити торт, не потрібно багато часу та особливих навичок. Для цієї мети підійде і просте мереживо на торт.
Мереживо для торта - гарний декор, який активно використовуються в кулінарії, зокрема для випікання та кондитерських виробів.
Прикраса торта мереживом відрізняється:
• надійним прикріпленням;
• не розтікається;
• не тріскається, навіть при низьких температурах.
Робота з прикрасами передбачає особливих труднощів. Все, що потрібно – це небагато часу та уваги. Щоб встановити мереживо з айсингу, можна працювати навіть з рідким покриттям на торті.
Готові варіанти відрізняються такими перевагами:
• невеликою вартістю, що дозволяє вигідно їх використовувати навіть у промислових масштабах;
• легке використання, тому навіть недосвідчений кондитер зможе створити гарний декор;
• естетичність у простоті;
• економія часу на декоруванні, оскільки цей процес не займає багато часу;
• відсутністю шкідливих речовин у складі суміші, тому можна запропонувати дитині.
Їстівні мережива для торта цікаві завдяки натуральному складу:
• фруктоз;
• крохмалю картопляному;
• патоці;
• пектину;
• цукрову пудру;
• крохмалю рисому;
• лимонної кислоти.
Навіть якщо під час роботи воно зламалося, просто потрібно перемолоти у блендері та залити теплою водою у пропорції 1:1. І потім дати постояти протягом 20 хвилин. Готову суміш потрібно нанести на килимок і дати їй висохнути.
Вибираючи мережива на торт із желатину, варто звернути увагу на кольоровий варіант. Для цього їх до складу додається кольоровий барвник. Для цього можна пофарбувати прикрасу самостійно пензликом. Щоб колір був темнішим, потрібно дочекатися, поки перший шар повністю не висохне, і тільки потім нанести другий.
Їстівне відрізняється залежно від основного компонента. Переваги його використання полягають у таких позитивних властивостях:
• екологічності;
• тривалий термін придатності.
• чудовою роботою з різними видами покриття.
Цукрове мереживо для торта відрізняється легким солодкуватим смаком. Тоді як мереживо для торта з шоколаду має характерний гіркуватий післясмак. Оскільки такий декоративний елемент можна просто з'їсти, воно однозначно сподобається тим, хто піклується про навколишнє середовище.
Таке мереживо доречно виглядає на тортах, призначених для різних подій. Цей елемент може зберігатися протягом тривалого часу.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах