Кошик
Ваш кошик порожній!
Фільтр
Ціна
Кондитерський інвентар значно спрощує роботу над приготуванням тортів, печива, пирогів і іншої випічки. Він необхідний для підготовки інгредієнтів, замішування тіста, випікання та декорування готових продуктів. Для виробництва приладдя використовуються безпечні для здоров'я людини матеріали, які не впливають на смак їжі. Ми поставляємо інвентар для кулінарії від надійних виробників. Наші менеджери перевіряють сертифікати якості всіх товарів.
Використання спеціального приладдя допомагає знизити ймовірність псування кулінарного шедевра. З їх допомогою приготування солодощів проходить швидше і легше. Для замішування тіста і його формування слід використовувати сито, віночки, ложки і лопатки, силіконові килимки, качалки.
Килимки використовуються для розкочування тестової маси і запікання страви в духовці. Вироби з різними текстурами надають випічці рельєфну текстуру. Проводять їх з нетоксичних матеріалів, безпечних для роботи з їжею.
Важливий інвентар для кондитерських виробів - ніж. Він може призначатися для:
• заготовок тіста. Воно нарізається на шматки і відправляється на подальшу обробку;
• нарізки розкатаної тестової маси. Для цього використовується круглий ніж, що дозволяє отримати акуратні шматочки тіста;
• нарізки розкачане тісто певної форми. Такий ніж необхідний для нестандартних надрізів.
Необхідний інвентар для кондитерського цеху - пензлика. Вони виконуються з силікону, синтетичних або натуральних матеріалів. Силіконові кисті відрізняються гарною термостійкістю, використовуються для гарячих і холодних страв. Матеріал не склеюється і не вбирає аромати їжі. Пензлик з силікону не потребує особливого догляду. Після застосування її досить вимити з миючим засобом. Інвентар для випічки з натуральних матеріалів допоможе в оформленні тільки теплих і холодних страв. Синтетичні пензлики підходять для створення великих малюнків, так як ними складно промальовувати дрібні деталі.
Обов'язковий інвентар для кухаря, який вирішив приготувати печиво або безе, - папір для запікання. Вона застосовується для того, щоб тісто не прилипало до листу або формі, а також легко виймалося. Її можна використовувати для розкочування тіста або зберігання продуктів в морозильній камері.
Підбираючи інвентар для кондитерської, важливо не забути про приладді для роботи з мастикою. Щоб змоделювати різноманітні фігурки, знадобляться щипці і палички. Вони забезпечать рівну обтяжку випічки.
Підставка для тортів - допоміжний інвентар для кондитерів під час декорування випічки. Вироби обертаються, тому розподіляти по поверхні випічки крем, ганаш або глазур набагато простіше. Більшість підставок виглядають привабливо, тому їх можна використовувати для подачі на стіл.
Трафарет - інвентар для кондитера, який також служить для прикраси десертів. Він допомагає оформляти солодощі мастикою, шоколадом, кремом, глазур'ю, кокосовою стружкою, айсінгом і іншими масами. Трафарети виконуються в різних формах - від геометричних до зображень сонця. Вони виготовляються з міцних матеріалів, що не промокають, не деформуються, не впливають на смак випічки.
Інтернет-магазин кондитерського інвентарю Пекар-Кондитер допоможе придбати недорогі приналежності для кулінарії. Ми співпрацюємо з кращими виробниками, тому впевнені в якості всіх товарів.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах