Кошик
Ваш кошик порожній!
Фільтр
Ціна
Для декорування тортів і кексів найчастіше застосовують кондитерську мастику, яка дозволяє створювати справжні твір мистецтва. Для того щоб працювати з мастикою було максимально зручно і при цьому ефективно, важливо використовувати додатково спеціальні інструменти для її нанесення.
Кожен кондитер знає, що приготувати смачний торт - це ще не все. Процес декорування займає багато часу і є досить складним. Причому не може займати багато часу, робити це потрібно максимально швидко, особливо працюючи з мастикою. Для того щоб була можливість створити дійсно оригінальне декорування торта, варто використовувати різні види інструментів.
Інструменти для мастики включають такі основні групи:
• для декорування - у вигляді горошин, намистин та інше;
• качалки і прасування;
• щипці;
• ножі, шпателі;
• пензлика, палетки, скребки та інше.
Інструменти для декорування відрізняються фігурними наконечниками, якими легко робити різні візерунки. Найчастіше їх роблять із металу або пластику. Метал відрізняється більш тривалим експлуатаційним терміном. Тоді як пластик коштує дешевше і легше по вазі, а це значить, що з ним можна працювати протягом тривалого часу з комфортом.
Скалки дозволяють розгортати мастику різної товщини. Вони набагато практичніше дерев'яних варіантів, оскільки не залишає задирок. Прасування необхідні, щоб вирівняти краю торта. Вони можуть бути класичними, тобто допоможуть створювати торт з круглими краями. Так і прямокутними, з бортиком, з розміткою та інше, для створення оригінального декорування. Якщо інструменти для декорування можна спробувати замінити зубочистками, то прасування знайти альтернативу неможливо.
Шпателі необхідні для нанесення кремів на кондитерські вироби, ідеального вирівнювання кутів торта. Щипці в застосуванні наскільки прості, що з ними впоратися не тільки кондитер, але і домогосподарка. Але при цьому візерунок виглядає дійсно професійно.
Роликові ножі необхідні для створення об'ємного малюнка. Кондитерська лінійка з інструментів для перфекціоністів, який дозволить чітко виміряти торт, а значить рівномірно нанести декор на його поверхню.
Крім перерахованих вище варіантів, стане в нагоді також такий інвентар для роботи з мастикою як кондитерський термометр, який дозволить точно виміряти температуру маси. А це, в свою чергу, допоможе не зіпсувати результат. Працюючи з мастикою можна застосовувати пальник, оскільки вона просто карамелізіруется мастику і подальші спроби роботи з нею будуть неможливими.
Застосовуючи інструменти для роботи з мастикою декорування прискориться і буде виконаним на більш високому рівні.
Набір інструментів для мастики можете придбати на Пекар - Кондитер.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах