Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Яблучний штрудель

Яблучний штрудель
Яблучний штрудель

Складові

Ізюм
100 грам
Бренді
2 столові ложки
Вершкове масло
20 грам
Кориця
1 чайна ложка
Листкове тісто
500 грам
Мигдаль
100 грам
Панірувальні сухарі
100 грам
Тростинний цукор
2 столові ложки
Яблука
700 грам

Час приготування: 1 година

Складність: легко

Редакція рекомендує

При замовленні товарів звертайте увагу на вагу

Швидкий перегляд
Купити в один клік Родзинки світлі
Родзинки світлі
Арт: 42003
В наявності
Цей інгредієнт незамінний у виготовленні безлічі хлібобулочних продуктів, а також в кондитерській сп...
185.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Кориця молота
Кориця молота
Арт: 335001
В наявності
Кориця мелена - пряність, що володіє пікантним смаком і легким, теплим ароматом. Про користь кориці ...
250.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Мигдаль сирий
Мигдаль сирий
Арт: 83002
Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 9.66кг
Мигдаль володіє незвичайними смаковими якостями та особливим ароматом. Це дозволяє широко використов...
420.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Цукрова пудра
Цукрова пудра
Арт: 347001
В наявності
В кондитерській галузі цукрова пудра входить до складу більшості рецептів, так як за рахунок дрібнок...
65.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Тростинний цукор Demerara
Тростинний цукор Demerara
Арт: 97004
В наявності
Все частіше на полицях наших магазинів можна зустріти цукор тростинний нерафінований, який став спра...
150.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд

Приготування:

1. Четвертинки очищених яблук розрізати на тонкі часточки. Для видалення вологи протушкувати їх на середньому вогні з вершковим маслом та додаванням бренді і цукру.

2. Ізюм обшпарити, змішати з подрібненим мигдалем, корицею і підсмаженими яблуками. Начинка для штруделя готова!

3. Листкове тісто розкачати у формі прямокутника, поверхню присипати сухарями, залишаючи вільним край (приблизно 1 сантиметр). Зверху викласти начинку, сформувати рулет і защипати боки.

4. Штрудель викласти на пергамент, змастити вершковим маслом і помістити в піч на 30 - 40 хвилин при 200 - 210 градусах Цельсія.

5. Готовий вироб повторно обробити маслом і посипати цукровою пудрою.


Залиште коментар

Запропонуйте свій рецепт!
Поділіться секретами своєї майстерності
Запропонувати

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах