Приготування:
1. Четвертинки очищених яблук розрізати на тонкі часточки. Для видалення вологи протушкувати їх на середньому вогні з вершковим маслом та додаванням бренді і цукру.
2. Ізюм обшпарити, змішати з подрібненим мигдалем, корицею і підсмаженими яблуками. Начинка для штруделя готова!
3. Листкове тісто розкачати у формі прямокутника, поверхню присипати сухарями, залишаючи вільним край (приблизно 1 сантиметр). Зверху викласти начинку, сформувати рулет і защипати боки.
4. Штрудель викласти на пергамент, змастити вершковим маслом і помістити в піч на 30 - 40 хвилин при 200 - 210 градусах Цельсія.
5. Готовий вироб повторно обробити маслом і посипати цукровою пудрою.