Знижка 10% при замовленнi вiд 1200 грн
Пн-пт: з 8:00 до 18:00;
Сб, Нд - вихідний
  • Харків, пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 17.00 Нд: вихiдний . Перерва нема Неділя вихiдний
  • Харьков, ЗАЧИНЕНО Магазин на Сумському ринку (вул. Культури 8, місце 45) Пн-нд: з 9:00 до 19:30
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Льняне борошно

У даній категорії немає товарів.

Льняне борошно

У чому корисність лляної муки?

Льняне борошно - це подрібнене насіння льону з подальшим знежиренням цієї маси. Вона містить усі компоненти насіння, а не тільки рослинні жири, ця особливість допоможе зробити вашу випічку цікавішою на смак.

Особливості

Льон ще з давніх-давен цінувався людьми, оскільки був сировиною для виробництва необхідних у господарстві товарів. Однозначно цей злак можна назвати корисним, натуральним та екологічно чистим. Ці якості особливо цінуються під час популярності синтетичних речовин.

Борошно з насіння льону утворюється внаслідок подрібнення зерен рослини. Для збереження корисних властивостей цей продукт знежирюють. Цей процес високому рівні виконується лише за умов заводу спеціальному устаткуванні.

Переваги цього виду борошна, порівняно з рештою, у тому, що 50% її складу — білок. Також цей продукт має амінокислоти, які організм не може самостійно синтезувати. Клітковина, що становить 30%, нормалізує роботу ШКТ. Омега-3 та Омега-6 також є в борошні, і риб'ячий жир у її складі може конкурувати з біо-добавками.

Вітаміни В1, В6, фолієва кислота, А та Е працюють над тим, щоб організм функціонував без перебоїв. Також є мікроелементи, які необхідні для гармонійної роботи нервової та м'язової тканин.

Використовувати цей вид борошна для випікання рекомендується, дотримуючись таких простих правил:

• змішувати з іншими видами борошна, враховуючи, що лляне складатиме лише третину від загального обсягу;

• враховувати, що лляне борошно жирне саме по собі, тому якщо рецепт передбачає додавання маргарину та інших жирних компонентів, то його кількість варто значно зменшити.

Така мука дозволить насолоджуватися смачною випічкою веганам. Оскільки вони не їдять яйця, їх можна замінити лляним борошном, розведеною водою. Для того, щоб дійсно вона позитивно проявила себе при приготуванні випічки, варто збільшити кількість дріжджів і дати тесту піднятися на чверть більше години.

Рекомендується таку муку вживати тим, хто страждає від таких хвороб:

• Альцгеймер;

• цукрового діабету;

• пов'язаних із роботою печінки.

Але не рекомендується приймати тим людям, які мають каміння у нирках чи жовчному міхурі.

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах