Кошик
Ваш кошик порожній!
Фільтр
Ціна
Основне завдання декор-гелю – закріпити додаткові деталі дизайну десерту на поверхні. Щоб вони виглядали максимально доречно, закріплювачі пропонують як прозорі, так і кольорові. За смаком можуть бути нейтральні, і з легким присмаком фруктів, ягід та інше.
Кондитерський гель активно використовують для прикраси тортів, тістечок, пряників та фруктів, створення вафельних картинок. Адже кондитерський виріб має виглядати апетитно.
Із декор-гелем на желатині рекомендується працювати акуратно. Якщо нанести його на вафельну картинку, то забезпечується швидке схоплювання та відмінна фіксація.
Фрукти та інші види свіжого декору можуть втратити свій вигляд навіть після декількох годин зберігання. Але цього вдасться уникнути, якщо на їхню поверхню нанести гель.
Нейтральний декор-гель дозволяє зробити поверхню торта більш насиченою. Якщо подивитися на торт зверху, то складається враження, що він покритий желе. Такий підхід додає не тільки привабливості зовнішньому вигляду, а й гарантує більшу стійкість при зберіганні та транспортуванні. А цей фактор особливо важливий для покупців, які часто такі ласощі набувають у подарунок.
Крім естетики та збільшення терміну придатності ласощів, гель відрізняється такими додатковими властивостями:
• є чудовим прошарком між кондитерським виробом та мастичним шаром;
• на поверхні не утворюється конденсат навіть при тривалості зберігання в холодильнику;
• можливістю малювати різноманітні деталі, наносити підписи та інше.
Кондитери знають, що бісквіт, мастика, вафельні листи бояться вологи, тому додатково використовують декор-гель, щоб нівелювати її негативний вплив. Вони можуть бути різної густини, оптимально підходять для декорування тортів фігурками та вафельними листами.
Для того щоб цей засіб проявив себе найкращим чином, варто дотримуватися простих правил його підготовки. Якщо в інструкції із застосування декоративного гелю зазначено, що його необхідно підігріти, то не варто для цих цілей використовувати плиту. Краще віддати перевагу водяній бані або мікрохвильовій печі.
Важливо також не ігнорувати правила зберігання. Багато фахівців зазначають, що заморожувати його не варто. Але зберігати у холодильнику можна. Перед кожним користувачем під час зберігання повинні стояти такі завдання:
• збереження від пересихання;
• відсутність можливості проникнення в ємність води.
Для того, щоб було легко досягти цієї мети, тара з продуктом завжди повинна бути щільно закрита. Тому додатково рекомендується придбати спеціальні контейнери, невеликі пакетики із зіпами та спеціальні аплікатори, щоб створити герметичність.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах