Кошик
Ваш кошик порожній!
Харчова пальмова олія є одним із найбільш уживаних рослинних жирів. Справа в тому, що його додають у багато харчових продуктів. Його одержують методом віджиму плодів олійної пальми, за допомогою холодної технології, не вдаючись до температурної обробки. Однак його можна застосовувати у кулінарії та іншими способами. Воно дуже доступне та має вкрай невисоку вартість.
Олію з плодів пальми застосовують як у кулінарії, так і в косметології. Продукт багатий на вміст вітаміну А. У складі є вітаміни К та Е. З різних корисних компонентів можна відзначити речовини, такі як: антиоксиданти, лецитин, укаротиноїди. Звичайно є у складі і жирні кислоти:
• лінолеву;
• пальмітинову;
• олеїнову;
• арахінову;
• стеаринову;
• меристинову.
Завдяки такій кількості різноманітних кислот продукт сприятливо впливає на організм. Зокрема, нормалізує рівень холестерину, а також є профілактичним засобом для онкологічних захворювань.
Ця олія корисна при захворюваннях органів дихання, зору, благотворно впливає на органи серцево-судинної системи.
Продукт рекомендують вживати під час лактації та діабетикам. Тому цілком можна вважати його дієтичним та корисним. Без вмісту компонентів, які можуть бути протипоказані будь-кому.
Відповідно, пальмове використовують при схудненні, додаючи його до дієтичного раціону. Хоча в такому разі рекомендують компонувати жир з іншими олією.
Масло з олійної пальми має солодкуватий смак і ненав'язливий аромат. Однією з важливих його якостей є посилення смаку різних страв. Саме через це воно широкомасштабно використовується у промислових масштабах. Продукт має доступну ціну, тому може бути на кухні будь-якої господині.
Його застосовують для створення кондитерських та хлібобулочних виробів. При цьому не лише у масштабних виробництвах, а й у домашніх умовах. Смачні виходять торти, кекси, вафлі, печива, крему, цукерки та багато іншого, якщо додати при приготуванні трохи пальмової олії.
Додавання цього рослинного продукту не лише покращує смакові якості приготованих страв, а й збільшує їхній термін придатності.
Пальмове масло часто застосовують для фритюру. Це стосується як овочів, так і риби, м'яса або різних морепродуктів.
Добре підходить для смаження на сковороді. Воно не втрачає своїх корисних якостей навіть за високих температур. А приготовлені страви набувають приємного смаку та аромату. Можна готувати з додаванням його на сковороду:
• м'ясо;
• рибу;
• птах;
• морепродукти;
• овочі.
До речі, міняти таку олію треба рідше, оскільки вона тривалий час зберігає свої властивості. Це робить його економічно більш вигідним, ніж інші олії. А при нагріванні не виділяє неприємних запахів і димить.
Їм легко можна замінювати вершкове, при приготуванні різних страв (особливо солодких), до яких входить даний компонент.
Можна використовувати як заправку для салатів і каш, проте попередньо його рекомендується розтопити. Воно поєднується з іншими компонентами, такими як: винний оцет, перець, імбир, горіхи, лимонний сік, часник та ін.
Хорошу пальмову олію можна придбати в магазині Пекар-кондитер оптом та в роздріб. Його відрізняє натуральність, якість, доступна ціна та невеликий продукт. Все це, безперечно, оцінить кожна господиня.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах