Знижка 10% при замовленнi вiд 1200 грн
Пн-пт: з 8:00 до 18:00;
Сб, Нд - вихідний
  • Харків, пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 17.00 Нд: вихiдний . Перерва нема Неділя вихiдний
  • Харьков, ЗАЧИНЕНО Магазин на Сумському ринку (вул. Культури 8, місце 45) Пн-нд: з 9:00 до 19:30
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Цукор

Фільтр

Ціна

-
Фільтр
Сортувати:
Кількість товарів:
Швидкий перегляд
Купити в один клік Ванільний цукор Ямуна 1 кг
Ванільний цукор Ямуна 1 кг
Арт: 338005
Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 8.00шт
Ванільний цукор Ямуна 1кг - це ароматний цукор, при виробництві якого відбувається змішування стручк...
100.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Тростинний цукор Demerara
Тростинний цукор Demerara
Арт: 97004
В наявності
Все частіше на полицях наших магазинів можна зустріти цукор тростинний нерафінований, який став спра...
135.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд

Цукор

Цукор: який буває і як вибрати?

Цукор відомий всім. Його використовують як для приготування різних страв, масового виробництва та просто як підсолоджувач, для напоїв та інше. Для масового виробництва, як правило, використовується буряк. І набагато рідше – очерет. Але передбачаються й інші види, які мають індивідуальні особливості: харчову цінність, смак, колір та інше. Для того, щоб вибрати оптимальний для себе варіант, варто ознайомитися з основними різновидами та їх головними характеристиками.

Види та їх переваги

Звичайний цукор – сахароза без додаткових компонентів. Оскільки цей компонент є висококалорійним, то необхідно вживати його помірно. Якщо знати міру, то стане відмінним джерелом гормонів радості, а значить підвищить настрій.

Протягом тривалого часу технологія виробництва не змінюється і передбачає певний алгоритм.

1. Буряк ретельно миють, а потім подрібнюють.

2. Відбувається вироблення сиропу.

3. Проводиться фільтрація.

4. Випарюється сироп, доки повністю не видалятимуться надлишки води.

5. Проводиться кристалізація вакуумом.

6. Розділяється цукор за рахунок застосування центрифуги.

7. Просушується, після чого й виходить пісок.

Залежно від видів, цукор класифікують на:

• очеретяний;

• кокосовий, він пальмовий;

• буряковий.

Залежно від текстури класифікують на:

• рафінований;

• нерафінований.

Буряковий білий продається він у вигляді піску або рафінаду (у кубиках). Другий варіант популярний серед місць комунального харчування. Рафінад виготовляють з піску, розчинивши у воді та профільтрувавши. І лише після цього його рафінують.

Коричневий очеретяний нерафінований, чим пояснюється його колір.

Кокосовий часто ще називають пальмовим. Абсолютно натуральний, чим пояснюється його вища ціна.

Для виробництва використовуються суцвіття кокоса. У його основи робиться кілька надрізів, а поруч закріплюють посудину, яка швидко наповнюється соком. Після цього сироп очищають і випарюють, поки він не придбає консистенцію густого сиропу. Виробники можуть його залишити в такому стані і продавати в рідкому вигляді. Або провести подальшу кристалізацію. Цей вид користується великою затребуваністю, оскільки відрізняється меншою калорійністю, ніж білий і очеретяний,

Цукор, як і будь-який харчовий продукт, має певний термін зберігання. Якщо зберігати його при t до +25, він не втратить свої властивості протягом 8 років.

Цукор шматковий у кубиках та пісок представлений на сайті Пекар кондитер.

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах