Кошик
Ваш кошик порожній!
Фільтр
Ціна
Харчові добавки призначаються для покращення смакових якостей продуктів, спрощення процесу їх приготування та забезпечення тривалішого зберігання. Інтернет-магазин "Пекар-Кондитер" пропонує великий вибір такої продукції. Замовити її можна оптом від 10 кг.
Асортимент добавок для хлібобулочних виробів містить такі компоненти:
• Глюкоза – білий солодкий порошок, що добре розчиняється у воді. У сухому вигляді її додають тісто, щоб зробити його структуру пористою і посилити процес бродіння. Завдяки глюкозі на хлібобулочних виробах утворюється золотиста скоринка. Продукт також здатний продовжувати свіжість готової випічки. Глюкозу використовуються як інгредієнт для кремів та глазурі, тому що вона допомагає досягти однорідної консистенції.
• Камедь виступає як загусник. Добре розчиняється як у холодній, так і гарячій воді. Як харчова добавка для хлібобулочних виробів вона покращує якість борошна. Камедь є важливим інгредієнтом для приготування желе, мармеладу, джемів, йогурту, топінгів, морозива.
• Лимонна кислота використовується для посилення смаку цукерок, тортів, тістечок, карамелі та морозива. Вона служить смаковою добавкою для желе, джемів та соусів. Також лимонна кислота є обов'язковим інгредієнтом для консервування овочів.
• Розпушувач додають у тісто, щоб випічка виходила більш повітряною та ніжною. З його допомогою тісто збільшується в обсязі та піднімається, утворює пористу структуру.
• Фруктоза вважається корисним замінником цукру. Вона має дуже солодкий смак і не має запаху. Суміш застосовують для приготування напоїв, компотів, соків, шоколаду, десертів, цукерок. Фруктоза надає випічці пишну форму і допомагає довго не черствіти.
• Мальтодекстрин складається з глюкози, олігосахаридів та солодового цукру. Це смакоароматична добавка, яка також може використовуватися як загусник. Він знадобиться при виготовленні соусів, приправ, пудингів, киселів, шоколадних та кавових напоїв, кремів, помадок та глазурі. Мальтодекстрин допомагає продуктам загусати, тому його використовують для виробництва сиру, збитих вершків та сметани.
• Згущувач – речовина, яка збільшує в'язкість напоїв та продуктів. За його допомогою готують киселі, желе, мармелади, суфле.
Придбати якісні добавки для хлібопечення оптом можна онлайн або за телефоном. Доставка проводиться у всі міста України.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах