Кошик
Ваш кошик порожній!
Фільтр
Ціна
Для полегшення приготування випічки та хлібобулочних виробів використовуються покращувачі. Ці інгредієнти допомагають виправити недоліки як борошно, забезпечити еластичність тесту та зробити його більш об'ємним. Готові кондитерські вироби набувають покращеного смаку та аромату, довше залишаються свіжими. Розрізняють покращувачі для хліба, здоби та круасанів. Їх додають на останньому етапі замісу тіста.
Використання покращувача тіста та борошна допомагає отримувати більш ароматні та апетитні кондитерські витвори. Додавання їх як інгредієнт для випічки дозволяє скоротити час на її приготування.
Хлібопекарські покращувачі вдосконалюють зовнішній вигляд виробів, а також продовжують термін їх зберігання. Якість готової продукції менше залежить від характеристик борошна та іншої сировини.
Придбавати харчові покращувачі особливо вигідно для хлібопекарень та кондитерських підприємств. Завдяки добавкам менше часу витрачається на замішування тіста, а значить скорочуються витрати на електроенергію та оплату праці співробітників. Поліпшення якості хлібобулочних виробів сприяє зростанню обсягу їх виробництва та зменшенню відпускної ціни.
• Покращувач дріжджового тіста допомагає збільшувати обсяг готових виробів, зробить структуру пластичного тесту.
• Хлібопекарські покращувачі підбираються в залежності від муки і вмісту в ній клейковини. Випічка отримує необхідну структуру, апетитну скоринку та об'єм.
• Покращувач для здоби. Підходить для пирогів, булочок, пиріжків із великим вмістом жирів.
В інтернет-магазині Пекар-Кондитер ви знайдете якісні та недорогі покращувачі. Наші менеджери допоможуть вам підібрати продукт з урахуванням ваших потреб та дадуть відповіді на всі питання. Замовлення доставляються до будь-якого міста України. У Києві та Харкові працюють роздрібні магазини компанії, з яких покупки можна забрати самовивізом.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах