Знижка 10% при замовленнi вiд 1200 грн
Пн-пт: з 8:00 до 18:00;
Сб, Нд - вихідний
  • Харків, пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 17.00 Нд: вихiдний . Перерва нема Неділя вихiдний
  • Харьков, ЗАЧИНЕНО Магазин на Сумському ринку (вул. Культури 8, місце 45) Пн-нд: з 9:00 до 19:30
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Рис

Фільтр

Ціна

-
Фільтр
Сортувати:
Кількість товарів:
Швидкий перегляд
Купити в один клік Індійський рис Басматі, 1 кг
Індійський рис Басматі, 1 кг
Арт: 1102005
В наявності
Індійський рис Басматі - це пропарений довгозернистий рис, який пройшов додаткову технологічну оброб...
120.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Рис Басматі, 900 г
Рис Басматі, 900 г
Арт: 1102003
В наявності
Рис Басматі – це довгозернистий рис з унікальним смаком та тонким ароматом. У ньому багато вітамінів...
95.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Рис Камоліно 900 г
Рис Камоліно 900 г
Арт: 1102006
В наявності
Єгипетський рис Камоліно – це середньозернистий рис, що вирощується на берегах річки Ніл. Завдяки по...
85.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Червоний рис 0,5 кг
Червоний рис 0,5 кг
Арт: 1102001
В наявності
Дикий червоний рис не піддається обробці, за рахунок чого він зберігає всі корисні вітаміни та мікро...
80.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Чорний рис 0,5 кг
Чорний рис 0,5 кг
Арт: 1102002
В наявності
Чорний нешліфований рис зберігає в собі високий вміст вітамінів і мікроелементів. У нього приємний г...
80.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд

Рис

Рис: які види варто придбати?

Рис користується популярністю, завдяки наявності великої кількості різновидів по виду, ступеня обробки, формою і країні вирощування. А така велика класифікація дозволить приготувати дійсно неймовірно смачні суші, роли і гарніри до будь-якої страви.

Як вибрати рис, залежно від особливостей страви?

Щоб вибрати рис, який найкраще розкриє смак страви, важливо враховувати вид:

• бурий - багатий на вітаміни групи В і комплекс незамінних амінокислот;

• чорний - дієтичний, тому активно використовується для схуднення, а також підвищує стійкість до стресів і зменшує втому;

• дикий володіє вишуканим ароматом з горіховою ноткою;

• коричневий - цільнозерновий рис, який не містить глютену, тому підходить для алергіків;

• червоний, рекомендований до вживання під час вагітності і після пологів, оскільки запобігає виникненню анемії.

За ступенем обробки класифікують на:

• пропарений - напівпрозорий з бурштиновим відливом, який пропадає в процесі приготування.

• нешліфований - найкорисніший рис, оскільки зберігає найбільшу кількість вітамінів, мінералів, але володіє специфічним присмаком;

• шліфований - білий і напівпрозорий, що відрізняється низькими поживними властивостями.

Пропарений готується на 15 хвилин довше, ніж інші види, але зберігає більше корисних вітамінів. За підсумком варіння - розсипчастий і клейкий. Нешліфований характерного коричневого відтінку, тому підходить не для всіх видів страв. Тоді як шліфований дозволить вразити красивою подачею.

За формою може бути:

• довгозерний;

• круглим.

Довгозернистий - зернятка, довжиною до 8 мм білого і коричневого відтінків, які після варіння розсипчасті. Круглий має коротші зерна, довжиною до 5 мм. Містить велику кількість крохмалю, поглинає багато води і сильно розварюється. Завдяки кремовій структурі активно застосовують в пудингах, запіканках, кашах і суші.

Залежно від перерахованих вище особливостей, рис також поділяють на певні сорти.

Басматі - смачний елітний сорт, що володіє приємним ароматом. Вирощують його в Індії та Пакистані. Відрізняється горіховому смаком і розсипчастою, завдяки чому є прекрасним рішенням для гарніру до будь-якої страви.

Жасминовий - тайський рис, який відрізняється білосніжним кольором і м'якістю, легким квітковим ароматом. Зерна не зварюються, мають гарну довгу форму.

Також поділяють рис по країнам вирощування. З основних країн виробників рису, можна виділити -японскій, тайський, китайський, індійський, пакистанський, іранський, турецька, корейська, іспанська, узбецький і краснодарський

В асортименті інтернет-магазину Пекар-Кондитер також є ферментований рис, який застосовується в м'ясопереробної промисловості.

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах