Кошик
Ваш кошик порожній!
Фільтр
Ціна
Щоб спекти смачні ласощі, витративши при цьому мінімально часу і зусиль, знадобляться форми для печива з відбитком. З ними ви зможете створити новорічні, різдвяні, великодні частування і навіть оригінальні ласощі на Хеллоуїн. Щоб вони дійсно могли виконати поставлене перед ним завдання, необхідно проаналізувати безліч критеріїв вибору: матеріал, форму, вартість та інше.
Вибираючи форми для різдвяного печива та інших свят, зверніть увагу на основні:
• круглі;
• прямокутні;
• квадратні;
• у вигляді сердечок;
• овальні;
• для імбирного печива.
Печиво - не тільки смачне частування, яке допоможе ще більше перейнятися духом свята. Але і дозволить весело проводити час в процесі його приготування: з друзями, дітьми та інше. Тому, вибираючи форму, варто проаналізувати не тільки практичність з точки зору тривалості експлуатації, але і легкості використання, навіть початківцям кондитерам.
Форми для печива поділяють на дві категорії:
• вирубки;
• виїмки.
Класична форма для випічки печива, і виглядає як наскрізне виріб з металу. Контактуючи з продуктами, форма не окислюється і не виділяє шкідливих речовин. Відрізняється надійністю кріплення і з'єднує краю. Форми-виїмки можуть бути:
• литі;
• з осередками;
• конусами.
За матеріалом їх класифікують на:
• металеві;
• силіконові;
• пластикові.
Металеві відрізняються більш тривалим терміном експлуатації. Тоді як з силіконовими простіше працювати. Їх не потрібно додатково змащувати маслом, що економно в приготуванні, і не потрібно тривалого догляду - сполоснути під проточною водою. Пластикові найчастіше можна побачити на домашній кухні, оскільки вони недорогі і так само практичні в експлуатації. Але дуже важливо звернути увагу на якість використовуваних матеріалів. Вони не повинні виділяти шкідливі речовини при контакті з тестом.
Щоб форми виконували поставлене перед нею завдання, необхідно враховувати:
• яскравість відтінків;
• для вирізки конкретних форм, кращий варіант - металеві;
• що для того, щоб тісто не прилипало, варто запікати їх в силіконових моделях;
• для вафельного печива рекомендується - спеціальні силіконові форми з осередками.
Для того щоб форма для печива прослужила протягом тривалого часу, необхідно дотримуватися такі прості правила:
• не використовувати алюмінієві форми на конфорках плити;
• не застосовувати металеві в мікрохвильовці;
• не користуватися дротяними мочалками, жорсткими щітками і абразивними миючими засобами для їх очищення.
Також при першому застосуванні, рекомендується їх вимити теплою водою, додаючи миючі засіб. Після висушити, і тільки потім приступити до роботи з ними.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах