Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Шоколадний торт із зефіром

Шоколадний торт із зефіром
Шоколадний торт із зефіром

Складові

Гречане борошно
150 грам
Зефір
2 штуки
Какао-порошок
30 грам
Мелена кориця
1.5 чайні ложки
Молоко
100 грам
Розпушувач Універсал
5 грам
Розчинна кава
2 чайні ложки
Творог
350 грам
Цукор
150 грам
Яйце куряче
6 штук

Час приготування: 1 година 15 хвилин

Складність: легко

Редакція рекомендує

При замовленні товарів звертайте увагу на вагу

Швидкий перегляд
Купити в один клік Какао-порошок алкалізований, Іспанія
Какао-порошок алкалізований, Іспанія
Арт: 43001
В наявності
Алкалізований какао-порошок, який володіє насиченим смаком, оцінять любителі гарячих шоколадних напо...
300.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Кориця молота
Кориця молота
Арт: 335001
Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 7.62кг
Кориця мелена - пряність, що володіє пікантним смаком і легким, теплим ароматом. Про користь кориці ...
250.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Борошно гречане, 1 кг
Борошно гречане, 1 кг
Арт: 208011
Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 4.00шт
Гречане борошно досить давно успішно використовується замість пшеничного для випічки млинців, оладок...
95.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Розпушувач для тіста Універсал (пекарський порошок)
Розпушувач для тіста Універсал (пекарський порошок)
Арт: 351001
В наявності
Розпушувач «Універсал» - комплексне рішення для домашньої кухні, кафе, пекарень та харчових виробниц...
145.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд

Приготування:

1. Збити до щільної піни 2/3 від загальної маси цукру і всі яйця відповідно до рецептури.

2. Поєднати сухі компоненти - корицю, розпушувач, какао, борошно і порційно додати до яєчної маси при постійному перемішуванні.

3. З тіста випекти заготовку, яку необхідно розрізати навпіл і остудити.

4. Одну частину просочити кавою, розведеною з водою.

5. Щоб крем вийшов ніжним, розтерти до однорідної консистенції сир, 50 г цукру і молоко.

6. На корж з кавовим просоченням викласти зефір, попередньо нарізаний навпіл на тонкі слайси. Зверху розподілити сирний крем, накрити другою частиною заготовки з тіста, яку також покрити кремом. Залишити готовий торт в холодильнику на пару годин.

Залиште коментар

Запропонуйте свій рецепт!
Поділіться секретами своєї майстерності
Запропонувати

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах