Приготування:
1. Збити до щільної піни 2/3 від загальної маси цукру і всі яйця відповідно до рецептури.
2. Поєднати сухі компоненти - корицю, розпушувач, какао, борошно і порційно додати до яєчної маси при постійному перемішуванні.
3. З тіста випекти заготовку, яку необхідно розрізати навпіл і остудити.
4. Одну частину просочити кавою, розведеною з водою.
5. Щоб крем вийшов ніжним, розтерти до однорідної консистенції сир, 50 г цукру і молоко.
6. На корж з кавовим просоченням викласти зефір, попередньо нарізаний навпіл на тонкі слайси. Зверху розподілити сирний крем, накрити другою частиною заготовки з тіста, яку також покрити кремом. Залишити готовий торт в холодильнику на пару годин.