Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Амарантове борошно

У даній категорії немає товарів.

Амарантове борошно

Особливості амарантового борошна

Амарантова мука не так часто зустрічається, як інші види. Але незважаючи на те, що її використовували в їжі ще ацтеки, потенційні покупці ще не встигли звернути увагу на її переваги. Такий компонент дозволить зробити будь-яку страву кориснішою завдяки її повноцінному складу. До того ж вона сподобається тим, хто любить готувати нові страви та надавати їм неповторних уподобань.

Щоб оцінити її переваги в кулінарії, важливо визначити для себе оптимальне співвідношення з іншими інгредієнтами.

Корисні властивості

Чому варто купити борошно з амаранту або хоча спробувати розбавляти з іншими видами під час готування? По-перше, борошно з амаранту не має у складі глютену, що особливо важливо для організму, який його не перетравлює.

Борошно з насіння амаранту потрібне для регулярного застосування тим, хто схильний до сильних фізичних навантажень, оскільки чудово відновлює сили. І тим, хто намагається контролювати споживання білка у велику сторону, віддаючи перевагу рослинному вигляду.

Випічка на її основі виходить із легким ароматом горіха. Але при цьому це борошно відмінно підійде і для солодких, і для солоних страв. Якщо у першому випадку підкреслить смак, то у другому дозволить зіграти на контрасті.

Кулінарні рецепти, які не вимагатимуть занадто багато часу, припускають поєднання пшеничного та амарантового борошна в пропорції 1:4. З такої суміші можна спекти мафіни, які однозначно стануть чудовим доповненням до кави, а отже, і прекрасним початком дня. Такі кексики відрізняються легкою текстурою та м'яким смаком.

Дієтологи рекомендують додати її до раціону дітей, вагітних та жінок у період лактації. Часто її можна зустріти при складанні меню людині після затяжної хвороби, оскільки добре сприяє зміцненню імунної системи. На її основі можна готувати як легкі закуски, так і повноцінні страви та різні соуси.

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах