Кошик
Ваш кошик порожній!
Фільтр
Ціна
Амарантова мука не так часто зустрічається, як інші види. Але незважаючи на те, що її використовували в їжі ще ацтеки, потенційні покупці ще не встигли звернути увагу на її переваги. Такий компонент дозволить зробити будь-яку страву кориснішою завдяки її повноцінному складу. До того ж вона сподобається тим, хто любить готувати нові страви та надавати їм неповторних уподобань.
Щоб оцінити її переваги в кулінарії, важливо визначити для себе оптимальне співвідношення з іншими інгредієнтами.
Чому варто купити борошно з амаранту або хоча спробувати розбавляти з іншими видами під час готування? По-перше, борошно з амаранту не має у складі глютену, що особливо важливо для організму, який його не перетравлює.
Борошно з насіння амаранту потрібне для регулярного застосування тим, хто схильний до сильних фізичних навантажень, оскільки чудово відновлює сили. І тим, хто намагається контролювати споживання білка у велику сторону, віддаючи перевагу рослинному вигляду.
Випічка на її основі виходить із легким ароматом горіха. Але при цьому це борошно відмінно підійде і для солодких, і для солоних страв. Якщо у першому випадку підкреслить смак, то у другому дозволить зіграти на контрасті.
Кулінарні рецепти, які не вимагатимуть занадто багато часу, припускають поєднання пшеничного та амарантового борошна в пропорції 1:4. З такої суміші можна спекти мафіни, які однозначно стануть чудовим доповненням до кави, а отже, і прекрасним початком дня. Такі кексики відрізняються легкою текстурою та м'яким смаком.
Дієтологи рекомендують додати її до раціону дітей, вагітних та жінок у період лактації. Часто її можна зустріти при складанні меню людині після затяжної хвороби, оскільки добре сприяє зміцненню імунної системи. На її основі можна готувати як легкі закуски, так і повноцінні страви та різні соуси.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах