Кошик
Ваш кошик порожній!
Паска - це традиційне частування на Великдень. Є рум'яною булочкою, вершина якої прикрашена різними символами, що належать до цього свята. Кожна господарка має свої улюблені способи декору. Хтось воліє прикрашати мигдалем, меленими волоськими горіхами або сухофруктами. Інші вирішують залишити паску без прикраси, що відповідає раннім традиціям.
А ті, хто віддають перевагу декору, але не бажають витрачати багато часу на цей процес, просто купують спеціальне посипання.
Посипання на Великдень дозволить створити не тільки смачну, але й гарну паску. Але насправді можна її також додатково використовувати для пончиків та інших ласощів.
Великодне посипання складається з глазурі, цукру та харчового барвника. Її використання надасть кулінарному виробу витонченості та апетитності.
За її допомогою можна легко створити святковий настрій. Вона складається з дрібних частинок, виконаних у різній формі та розфарбованих у різноманітні кольори. Тому такий декор справді одразу привертає до себе увагу.
Посипання для пасхальних пасок відрізняється такими позитивними властивостями:
• мінімізує час, який потрібно було б витратити на самостійне створення такого декору;
• економія продуктів;
• можливістю втілення будь-яких ідей та фантазії;
• великою різноманітністю кольорів та форм;
• застосуванням на кремових, мастичних та інших поверхнях десерту.
Великодне посипання найчастіше буває у вигляді кульок або тонких паличок.
Кондитерська посипка наноситься після глазурі, коли вона зовсім трохи підсохне. І лише тоді варто наносити її на поверхню. Головне не пропустити цей момент, оскільки потім посипання просто не прилипне до паски.
Зручність використання кольорового посипання полягає в тому, що прикрасою можуть зайнятися навіть діти. А це дозволить використовувати їстівне посипання не тільки як варіант декору, але і як спосіб веселого приготування до свята.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах