Кошик
Ваш кошик порожній!
Фільтр
Ціна
Щипці кухонні - інструмент, схожий конструкцією з пінцетом або ножицями і має розширені кінці-захоплення (щічки) різної форми, які використовуються в процесі приготування страв і їх сервіровки.
Щипці кулінарні виробляються з:
• металу,
• дерева,
• пластика.
Пластикові моделі найдорожчі. При їх виборі необхідно звернути увагу на якість поверхні, яка не повинна мати відколи, раковини і тріщини. Варто уникати покупки підозріло дешевих в порівнянні з аналогами моделей, які можуть бути виготовлені з токсичного пластика. Якщо ви плануєте користуватися щипцями для приготування їжі, перевертання шматочків під час смаження, віддайте перевагу виробам з якісного термостійкого матеріалу. Найкращими пластиковими
Дерев'яні щипці трохи дорожче. Виготовляються з щільних порід дерева: бук, дуб, ясен, липа, або з володіє антисептичними властивостями бамбука. Такі моделі боятися вологи і пара, більше підходять для сервіровки і в якості фото-інвентарю.
Найбільш якісними є металеві інструменти, вироблені з нержавіючої сталі. Це не тільки професійні інвентар, металеві щипці досить часто можна зустріти і на кухнях звичайних господинь. Їх можна використовувати як при роботі з замороженими продуктами, так і при високих температурах. Допускається мити виріб (якщо немає дерев'яних ручок) в посудомийній машині. Що істотно полегшує догляд. Єдиний недолік сталевих моделей - вони можуть пошкодити антипригарне покриття листів і сковорідок. Цю проблему виробники вирішили, забезпечивши металеві захоплення силіконовими накладками або тефлоновим покриттям.
У продажу можна знайти не тільки універсальні моделі, але і всілякі спеціальні щипці.
Так, наприклад, щипці для гриля традиційно металеві з довгими ручками, на яких для запобігання долонь від опіків розташовані спеціальні дерев'яні, пластикові або силіконові накладки.
Щипці для м'яса володіють плоскими щічками, які можуть бути забезпечені зубчастими краями для більш надійного захоплення.
Щипці для риби мають один плоский широкий захоплення, щоб запобігти деформації порційного шматка, другий же має отвори для стікання жиру і рідин.
Щипці для торта мають один захоплення за формою схожий з лопаткою для торта: трикутний або ромбоподібний. Друга щічка укорочена, використовується для м'якої фіксації шматочка на час перенесення його з загального блюда на персональну тарілку.
Надзвичайно зручні щипці для спагетті. Вони мають захоплення, схожі на ложки з отворами для стікання води і краю з високою гребінкою. Вони дозволяють вийняти продукт з води і відразу перемістити його на тарілку або сковороду, полегшують перемішування при приготуванні локшини в воке.
Щипці для яєць мають вигляд ложки зі зрізаним дном, що забезпечує щільний обхват округлої форми, але дозволяє уникнути випадкового пошкодження шкаралупи.
На ринку представлений широкий асортимент інших вузькоспеціальних щипців:
• для дрібних штучних десертів (мармеладу, цукерок);
• для кускового цукру;
• для равликів;
• для устриць і інших морепродуктів;
• для розколювання горіхів;
• для спаржі;
• для змішування і подачі салатів;
• для льоду.
Досвідчені кухарі мають в своєму арсеналі не самі щипці, а кілька, що відрізняються формою захоплень і розмірами. Ми з радістю допоможемо зібрати свою колекцію інвентарю: в нашому магазині великий вибір щипців, які можна купити оптом і в роздріб.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах