Кошик
Ваш кошик порожній!
Фільтр
Ціна
Сухе молоко - порошок білого кольору з кремовим відтінком. Воно відрізняється солодкуватим смаком. Після розведення з водою рідина за кольором і смаком нагадує натуральне молоко. У сухому молочному продукті містяться вітаміни А і D, амінокислоти, мінеральні речовини і мікроелементи.
На якість продуктів впливають умови їх зберігання - рівень вологості і температура повітря. Зберігати їх рекомендується в вакуумній упаковці.
Залежно від процентного вмісту поживних компонентів сухе молоко буває двох різновидів:
• Ціле. Підходить для домашньої кулінарії і безпосереднього вживання в їжу. У його складі 25% жирів. Зберігається не більше 8 місяців.
• Знежирене. Вміст жиру в ньому становить 1%. Його використовують у харчовій промисловості. Завдяки низької жирності продукт довго зберігається.
З цих двох видів виготовляють швидкорозчинне сухе молоко.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах