Кошик
Ваш кошик порожній!
Фільтр
Ціна
Кокосова паста - натуральний продукт, виготовляється з м'якоті кокоса, що подрібнюється до кремоподібного стану. Має ніжний, злегка солодкуватий смак. Так само як і свіжий фрукт, найкращий продукт має низку корисних властивостей і активно застосовується в кулінарії.
Натуральна паста з м'якоті кокоса позитивно впливає на організм. Зокрема, зазначають:
• покращення роботи репродуктивної системи;
• нормалізацію функціонування жовчного міхура;
• усунення некомфортних станів із боку шлунково-кишкового тракту;
• високу швидкість набору м'язової маси;
• підвищення лібідо;
• нормалізацію стану шкіри та нігтів.
Високий вміст рослинних жирів допомагає у зниженні рівня холестерину, що позитивно позначається на боротьбі з розвитком атеросклерозу.
Люди з хронічними захворюваннями відзначають, що при регулярному вживанні пасти з кокосу не спостерігається звикання до медикаментів, а отже, їх ефективність не знижується.
Важливо, що хороша паста не повинна містити велику кількість добавок.
Паста з м'якоті кокоса без добавок знаходить своє місце у раціоні прихильників здорового харчування. Вона відмінно поєднується з цільнозерновим хлібом чи хлібцями. Може використовуватися як добавка до різноманітних каш. Зазвичай ці ласощі використовують на сніданок, тому що вони досить калорійні і допомагають провести весь день енергійно.
Справжню пасту з кокосової стружки активно використовують у кондитерській справі. Вона додає стравам легкий аромат, і ледь солодкуватий присмак.
При постійному використанні смачної пасти варто враховувати особливості організму, оскільки кокос відноситься до алергенів.
На сайті пекар-кондитер завжди представлена найкраща паста та інша продукція для складання здорового раціону та кулінарних експериментів.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах