Знижка 10% при замовленнi вiд 1200 грн
Пн-пт: з 8:00 до 18:00;
Сб, Нд - вихідний
  • Харків, пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 17.00 Нд: вихiдний . Перерва нема Неділя вихiдний
  • Харьков, ЗАЧИНЕНО Магазин на Сумському ринку (вул. Культури 8, місце 45) Пн-нд: з 9:00 до 19:30
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Гречане борошно

Фільтр

Ціна

-
Фільтр
Сортувати:
Кількість товарів:
Швидкий перегляд
Купити в один клік Борошно із зеленої гречки 1 кг
Борошно із зеленої гречки 1 кг
Арт: 1262002
В наявності
Гречане борошно славиться своїм неповторним смаком та вітамінним складом. За своєю консистенцією вон...
145.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд

Гречане борошно

Гречане борошно: причини затребуваності?

Популярність здорового способу життя мотивує шукати більш популярну заміну пшеничного борошна. І такою є борошно із зеленої гречки. Гречка не має у складі клейковини, тому її можуть вживати люди, які відмовилися від продуктів, що мають у складі глютен.

Особливості

Зелена гречка – це необроблені, не обсмажені зерна звичайної гречки. Вважається дієтичною та гіпоалергенною їжею.

Гречане борошно містить такі корисні компоненти:

• білки рослинного походження;

• амінокислоти, у тому числі 8 незамінних;

• такі корисні мінерали, як калій, магній, залізо, фосфор, марганець, кобальт, сірка, молібден;

• рутин.

Білки рослинного походження відмінно впливають на текстуру м'язової тканини і набагато активніше засвоюються організмом, ніж аналоги тварин. У складі є амінокислоти, що підтримують імунітет людини на оптимальному рівні. Речовини беруть участь в обмінних процесах, підтримують високу функціональність органів та систем.

Мінерали у складі борошна із зерен гречки позитивно позначаються на роботі серця та стан судин.

У складі такого борошна немає вітамінів, але воно також не містить холестерину. В результаті особливостей такого складу люди, які дотримуються дієти, можуть не відмовлятися повністю від випічки. Оскільки гречана мука, завдяки присутності повільних вуглеводів, вважається дієтичною.

Гречане борошно активно застосовується у кулінарії, особливо для приготування страв європейської, індійської, японської кухонь. Найчастіше застосовується для приготування гречаних млинців. Оскільки така мука не має клейковини, то вимісити тісто на її основі непросто. І тоді виникає потреба змішувати її з іншими видами борошна.

Але гречана крупа однозначно має бути в раціоні людей, які мають такі проблеми:

• серцево-судинною системою;

• зайвою вагою;

• травленням;

Рекомендується для регулярного застосування діабетиками, вегетаріанцями, працівниками, які щодня мають підвищені розумові або фізичні навантаження.

Для того щоб гречане борошно було дійсно корисним для організму, важливо звернути увагу на його склад. Там не повинно бути глютена.

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах