Знижка 10% при замовленні від 1500 грн!
Давайте українською?
Давайте!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Какао-боби

Фільтр

Ціна

-
Фільтр
Сортувати:
Кількість товарів:
Швидкий перегляд
Какао-боби подрібнені (нібси)
Какао-боби подрібнені (нібси)
Арт: 744001
Немає в наявності
Какао-боби дроблені або нібси - це дуже смачний інгредієнт, який чудово підходить для декору, караме...
650.00 грн/кг
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Какао-боби сирі BioPlanet, 200 г
Какао-боби сирі BioPlanet, 200 г
Арт: 904001
Немає в наявності
Какао боби сирі Bio Planet - неоцінений дар, який містить в собі багато важливих і необхідних для ор...
215.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд

Какао-боби

Какао боби використовуються для приготування шоколадних десертів, кондитерського декору та напоїв. Їх також застосовують у косметичному та парфумерному виробництві для збагачення та ароматизації різних продуктів. Натуральні какао боби вирізняються вишуканим смаком. У їхньому складі немає барвників, смакових добавок чи ароматизаторів.

Перетерті какао боби мають хрустку структуру і смак какао. Вони відмінно підходять для декору випічки та надання родзинки багатьом солоним або гострим стравам. З їхньою допомогою можна надати насичений шоколадний смак будь-яким виробам.

Шматочки какао бобів використовуються як начинка для тістечок, пирогів, булок та печива, а також як посипання для морозива, десертів та напоїв.

Як отримують какао боби

Виробництво складається з кількох етапів:

• Ферментація. Плоди какао відправляють дерева в спеціальний бункер на кілька днів. Мікроби, що харчуються м'якоттю, запускають ферментацію. Цей процес розкриває аромат та смак шоколаду.

• Сушіння. Плоди сушать кілька днів. В результаті вони набувають характерного гіркого смаку.

• Обсмажування. Обсмажені какао боби яскравіше розкривають шоколадні нотки і набувають солодких відтінків.

• Подрібнення. Попередньо очищені какао боби подрібнюють на дрібні шматочки. У такому вигляді їх можна використовувати як інгредієнт для випікання або топінг.

• Розмелювання. Дроблені плоди перемелюються і перетворюються на терте какао. Продукт підходить для виготовлення натурального шоколаду.

Вартість какао бобів залежить від місця виготовлення.

Корисні властивості

Какао боби – найкраще джерело антиоксидантів, які допомагають зберегти молодість. Вони також стимулюють вироблення гормонів радості та підвищують настрій. У їхньому складі є епікатехін, який запобігає ризику захворювань серця і нормалізує тиск.

В інтернет-магазині Пекар-Кондитер представлені якісні продукти. На какао боби ціна доступна. Оформити замовлення можна онлайн або за телефоном. Менеджери компанії розкажуть про наявність товарів, особливості їх використання та зберігання. Ми доставляємо покупки по всій Україні. Самовивіз можливий з наших фірмових магазинів у Харкові та Києві.

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах