Кошик
Ваш кошик порожній!
Фільтр
Ціна
Професійні кухарі та кондитери давно вже використовують олію-аерозоль при приготуванні своїх страв. А от у побуті сучасних господарок його можна зустріти не так часто. Хоча у такого виду пляшечок з олією є маса переваг.
Представлений в аерозольному балончику, який дуже зручно використовувати у різних ситуаціях.
У такого виду олії є велика кількість плюсів:
• Вакуумна система зберігання. Олія в такій упаковці зберігається значно довше, тому що не піддається впливу повітря, прямих сонячних променів та інших зовнішніх факторів. За рахунок чого не окислюється і не стає непридатним дуже тривалий час.
• Стерильність. У олію не потрапляють шкідливі компоненти, оскільки вона постійно перебуває у закритому вигляді. Також пляшка не стає жирною (як це зазвичай відбувається з олією).
• Зручність використання. Олія-спрей легко і зручно розпорошувати над будь-якими стравами або поверхнями, при цьому площа його розпилення не дуже велика, що не дозволить рослинному продукту забруднити все навколо тарілки, сковороди або каструлі.
• Економія. При такому використанні олії його витрати знижені в 4 рази. При наливанні з пляшки виливається досить багато продукту, а він не завжди потрібен у таких кількостях, відповідно при використанні олії в аерозольній пляшці економиться не тільки сам продукт, а й кошти на його покупку.
• Простота та швидкість. Для того щоб скористатися маслом немає необхідності відкручувати кришку у пляшки, перевертати її, а якщо продукту залишилося не дуже багато, то й чекати доки він стіче. Олія-спрей застосовується дуже легко і швидко – лише одним натисканням.
Незважаючи на велику кількість переваг у олії-аерозолю є і мінуси:
• Залишок продукту. Не у всіх аерозольних упаковках є віконце для того, щоб подивитися кількість олії. Бувають, звісно, і скляні пляшки, проте вони не такі поширені. Тому визначати залишок доведеться, орієнтуючись на вагу. Що найприкріше – олія в такій упаковці може закінчитися раптово, варто заздалегідь подбати про покупку додаткового засобу.
• Незручність при додаванні великих обсягів. У разі приготування страв з олією, коли його пропорції вимірюються, наприклад, ложками, дуже складно додати масло. Багато аерозольних пляшок не передбачають системи відкриття, а додавати масло розпиленням не тільки незручно, але й не практично.
Якщо посудити раціонально, то при такому використанні знижується кількість споживаних жирів. Часто застосовують олію-спрей для смаження. Таким чином, сковорода ледве вкрита жирним шаром – продукти не підгорять, але й не вберуть надто багато жирного інгредієнта. За потреби можна додавати його невеликими порціями.
Часто використовують олію-спій для салатів. І це не дивно, тому що це не тільки зручно, а й корисно. Справа в тому, що в різні салати (особливо овочеві) найчастіше заправляють не звичайною олією, а іншими корисними рослинними продуктами. Такі інгредієнти коштують дорожче і їх витрата не повинна бути багатою. Достатньо трохи заправки для того, щоб надати салату цікавого смаку та аромату. Відповідно, у такому разі, аерозольний дозатор буде незамінним.
Придбати масло-спрей можна в нашому інтернет магазині оптом та в роздріб. Ми пропонуємо різні сорти олії в аерозольній упаковці. Можна купити, наприклад, оливкову олію-спрей або кокосове, тоді корисний і смачний інгредієнт буде радувати вас довше.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах