Кошик
Ваш кошик порожній!
Фільтр
Ціна
Шоколад був і залишається одним з найулюбленіших матеріалів для кондитерів. Він не тільки неймовірно смачний, а сучасні технології дозволяють не просто використовувати його для начинки, основи або прикраси кондитерських виробів, але і створювати твори мистецтва з цього продукту. Одна з найпопулярніших останнім часом технічних новинок в роботі з ним — це харчовий друк.
Щоб надати оригінальності своїм тортам, домашньому шоколаду або цукеркам ручної роботи, можна спробувати скористатися шокотрансферним папером. З ним можна нанести будь-які картинки і візерунки на шоколад, перетворивши його в самостійну солодку страву або в декоративний елемент. Красиві орнаменти, тематичні написи, милі зображення — все це можна перенести на солодку поверхню за допомогою особливих листів паперу.
Спробувати задекорувати поверхню святкової випічки їстівним фото, прикрасити візерунком шоколадну плитку, виготовлену своїми руками, придумати і відлити для прикраси десерту невеликі медальйони з глазурі з малюнками — все це можливо завдяки перекладним листам, адже їх можливості дуже широкі.
При виробництві цукерок власноруч (особливо на замовлення) трансфери для шоколаду наддадуть оригінальності солодощам, та дозволять без істотних витрат розширити асортимент.
Ті хто лише починає цікавитися кондитерськими новинками нерідко цікавиться що таке шокотрансфери і навіщо вони потрібні. Не секрет, що без харчових принтерів сьогодні не обходиться жодне промислове виробництво, і приватні автори, що займаються випіканням і компонуванням десертів на замовлення також використовують перекладні листи для шоколаду.
Кондитерські трансфери для шоколаду випускаються, насамперед, для тих майстрів, о створюють десерти власноруч. Кондитерські трансфери для шоколаду – це вид поверхні, що нагадує плівку, (частіше формату А4) на яку можна накласти малюнок харчовими чорнилами, щоб потім напилити його на основу.
Важливо знати ряд особливостей, як користуватися перекладними стрічками та плівками для шоколаду:
1. Вони мають дуже крихку і тонку структуру, тому важливо дотримуватися обережності при друку, щоб не пошкодити ні основу, ні напилення на ній.
2. При шокотрансферному друку дуже важливий температурний режим: заливку варто починати тільки при кімнатній температурі і невисокій вологості. Сам шоколад при цьому повинен бути не гарячіше за 31,5оС.
3. Найкраще брати для заливки розтоплений білий шоколад — на ньому всі тонкощі малюнків будуть помітні.
4. Крім готових плиток, можна використовувати домашню глазур на базі какао-масла і какао-бобів.
5. Залиті заготовки потрібно охолодити протягом 15 хвилин при 4-8 градусах, потім плівку можна видалити.
6. Зберігати готові плитки потрібно в темному місці: ультрафіолетове випромінювання може погіршити якість друку.
Шокотрансферний друк — цікаве рішення як для професіоналів, так і для початківців, які тільки навчаються використовувати різноманітний декор для випічки та кондитерських виробів.
Оптимальне рішення купівлі шокотрансферних листів – наш магазин. У нас можна придбати різноманітні готові красиві малюнки та узори для прикрашення солодощів недорого оптом та в роздріб.
Малюнки для напилення на шоколад різної тематики, в тому числі і дуже різноманітні мотиви для декору. Ми пропонуємо недорогі шокотрансферні листи в асортименті відмінної якості, і при цьому за невисокою ціною. Купити їх можна онлайн на нашому сайті з можливістю доставки в різні міста України.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах