Знижка 10% при замовленні від 1500 грн!
Давайте українською?
Давайте!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Агар агар

Фільтр

Ціна

-
Фільтр
Сортувати:
Кількість товарів:
Швидкий перегляд
Купити в один клік Агар-агар
Агар-агар
Арт: 6001
В наявності
Агар-агар стане справжньою знахідкою для кулінарів. Ви здивуєтеся, скільки апетитних ласощів можна п...
1400.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Агар-агар Впрок фасований, 8 г
Агар-агар Впрок фасований, 8 г
Арт: 880001
В наявності
Агар-агар від виробника "ВПРОК" - це натуральний замінник желатину, отриманий з морських червоних і ...
22.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд

Агар агар

Агар Агар: що таке і чим відрізняється від інших видів загусників?

Агар агар - загусник, яким часто замінюють пектин та желатин. Може продаватися у вигляді порошку або платівки. Вибір форми залежить від особистих переваг, оскільки з позитивним властивостям відмінностей немає.

Особливості

Агар агар не містить жирів: складається на 5% з білка та на 95% - вуглеводів. А також має у своєму складі магній, залізо, кальцій, йод.

Такий склад обумовлений такими особливостями його виготовлення:

• водорості висушуються на сонці;

• потім поміщають у спеціальний контейнер, наповнений гарячою водою;

• промивають холодною водою, щоб унеможливити попадання бруду та інших компонентів;

• проварюються протягом 2 годин;

• проводять фільтрацію;

• повністю охолоджують;

• обробляють пресом;

• подрібнюють;

• просушують та упаковують у спеціальні упаковки.

Зазначається, що цей компонент позитивно впливає на стан щитовидної залози. А також відрізняється такими позитивними властивостями:

• знижує калорійність страв, виготовлених на його основі;

• знижує кислотність у шлунку;

• стабілізує рівень глюкози у крові.

Активно використовується для приготування в кулінарії, особливо для випікання та приготування таких солодощів:

• зефіру;

• варення;

• джему;

• крему;

• мармеладу.

У промисловості він також активно використовується для виробництва консервів, молочних виробів. Найчастіше цей інгредієнт можна побачити у складі продуктів, призначених для діабетиків.

Щоб використовувати його для кондитерських виробів, необхідно:

• розвести у воді;

• почекати, доки не закипить;

• дати охолонути.

Перед використанням агар агару необхідно замочити у холодній рідині на 15 хв. Натуральний агар агар все більше користується популярністю, внаслідок зростання попиту на ЗВЖ.

Його перевага порівняно з желатином у тому, що навіть якщо додасте більше, ніж потрібно, то смак страви не зіпсується. Після того, як він застигне, торт чи інший кондитерський виріб, прикрашений ним, збереже гарний вигляд, навіть у сильну спеку.

Але желе, приготоване на його основі, не тане в роті, як желатинове, його потрібно розжовувати. А така особливість – на любителя.

Але однозначно він стане чудовою альтернативою яйцям для кондитерської випічки, що особливо важливо для веганів.


Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах