Знижка 10% при замовленні від 1500 грн!
Давайте українською?
Давайте!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Молочні та яєчні сухі продукти

Фільтр

Ціна

-
Фільтр
Сортувати:
Кількість товарів:
Швидкий перегляд
Купити в один клік Альбумін
Альбумін
Арт: 127002
Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 2.32кг
Сухий яєчний білок або альбумін має ті ж корисні властивості, що і куряче яйце, але зберігати і вико...
1550.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Альбумін 100 г
Альбумін 100 г
Арт: 1277001
В наявності
Сухий яєчний білок, також відомий як альбумін, має всі корисні властивості, які притаманні свіжому к...
170.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Молоко сухе знежирене
Молоко сухе знежирене
Арт: 698001
В наявності
Молоко сухе знежирене зберігає в собі безліч корисних властивостей пастеризованого молока, але відрі...
175.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Сироватка молочна суха
Сироватка молочна суха
Арт: 109001
В наявності
Сироватка молочна суха - це білий порошок з характерним молочним смаком. Її рідкий варіант проходить...
70.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд

Молочні та яєчні сухі продукти

Сухі молочні продукти виробляються шляхом консервації молока та видалення з нього вологи. Яєчний порошок є напівфабрикатом зі свіжих курячих яєць, які пройшли термічну обробку та сушіння. Ці продукти використовуються для приготування багатьох страв як у промислових, так і домашніх умовах.

Властивості та види сухих молочних продуктів

Сухе молоко – порошок білого кольору із кремовим відтінком. Воно відрізняється солодкуватим смаком. Після розведення з водою рідина за кольором та смаком нагадує натуральне молоко. У сухому молочному продукті містяться вітаміни А та D, амінокислоти, мінеральні речовини та мікроелементи.

На якість продуктів впливають умови їх зберігання – рівень вологості та температура повітря. Зберігати їх рекомендується у вакуумній упаковці.

Залежно від процентного вмісту поживних компонентів сухе молоко буває двох різновидів:

• Цілісне. Підходить для домашньої кулінарії та безпосереднього вживання в їжу. У його складі 25% жирів. Зберігається трохи більше 8 місяців.

• Знежирене. Вміст жиру у ньому становить 1%. Його використовують у харчовій промисловості. Завдяки низькій жирності продукт довго зберігається.

З цих двох видів виготовляють швидкорозчинне сухе молоко.

Сухі яєчні продукти для виготовлення кондитерських виробів

Для виробництва яєчного порошку яйця очищаються від шкаралупи, перемішуються, фільтруються та пастеризуються. Останній етап виготовлення – сушіння гарячим повітрям. Порошок має світло-жовтий відтінок. Його властивості практично не відрізняються від курячих яєць. У його складі є білки, жири, вуглеводи, фосфор, залізо, цинк, вітаміни групи В, A та D. Завдяки термічній обробці в яєчному порошку знищуються патогенні мікроорганізми, тому він безпечний для здоров'я.

З яєчного порошку готують яєчню та омлет. Для цього його розчиняють у молоці. Напівфабрикат служить інгредієнтом для млинців та випічки.

Сухі яєчні продукти із білків називають альбумін. Кондитери застосовують цю добавку для створення гелів, безе, зефіру та суфле.

Недорого замовити сухі молочні та яєчні продукти можна в інтернет-магазині Пекар-Кондитер. Ми забезпечимо оперативну доставку до будь-якого міста України. Забрати покупку самовивозом можна у Харкові та Києві.


Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах