Кошик
Ваш кошик порожній!
Фільтр
Ціна
Молд є об'ємною форму для створення різних фігурок. З його допомогою можна прикрасити будь-який кондитерський виріб. Силіконові молди підходять для роботи з шоколадом, мастикою, марципаном, карамеллю, желейної і цукрової пастою та іншими солодкими масами. В інтернет-магазині Пекар-Кондитер ви знайдете недорогі об'ємні форми для професійного і домашнього використання.
Молди дозволяють формувати фігури, в яких кожна деталь буде симетричною. Поверхня прикрас завжди гладка. За допомогою такої форми можна підготувати одночасно кілька однакових елементів декору. Робляться прикраси швидко. Досить залити в форму кондитерську масу і поставити в духовку або морозилку в залежності від того, що ви збираєтеся прикрашати.
Молди 3D мають дві об'ємні боку. З їх допомогою можна створювати більш реалістичні фігурки і збирати в оригінальні композиції.
Вироби виконуються в формі букв, бантиків, квітів, тварин, птахів, комах, іграшок, різних предметів. Молди можуть бути тематичними. Наприклад, новорічні формочки з декількох фігурок - ялинка, сніговик, олень і Дід Мороз.
Найбільш поширені кондитерські силіконові молди. Вони зручні, практичні і довговічні. Харчовий силікон нетоксичний, тому безпечний для взаємодії з продуктами харчування. Він не вбирає запахи готових продуктів і не впливає на їх смакові якості. Молди з силікону дуже гнучкі, тому фігурки легко дістаються. Матеріал добре витримує високі і низькі температури. Використання молдів в морозильній камері або духовій шафі не зіпсує їх. Вони не деформуються, стійкі до механічних пошкоджень. Конструкція також відрізняються простотою експлуатації. Після використання їх необхідно просто вимити водою з миючим засобом для посуду.
Молд також може вироблятися з пластика. Матеріал довговічний, міцний і екологічно безпечний. З форми не так легко виймаються готові вироби, тому пластикові молди менш популярні, ніж силіконові.
Для початку слід перевірити сухість Молда для шоколаду, мастики або інший маси. Потім він посипається цукровою пудрою або крохмалем. Це необхідно для того, що готові фігурки легше виймались з формочки. У ємність наливається кондитерська маса. Залежно від її виду молд відправляється або в мікрохвильову піч, або в морозильну камеру, де мастика, цукрова паста, карамель або шоколад застигнуть за кілька секунд. У холодильну камеру фігурки відправляються на 20-30 хвилин. Готове прикраса має легко діставатися з формочки.
Недорого купити якісні молди можна в нашому інтернет-магазині. Ми працюємо з кращими виробниками приладдя для випічки та кулінарії, тому впевнені в надійності товарів. Доставляємо замовлення по всій Україні. У Києві та Харкові покупки можна забрати з роздрібних магазинів компанії.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах