Знижка 10% при замовленні від 1500 грн!
Давайте українською?
Давайте!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Молди

Фільтр

Ціна

-
Фільтр
Сортувати:
Кількість товарів:
Швидкий перегляд
Купити в один клік Молд Клоун
Молд Клоун
Арт: ЕМ-8228
Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 1.00шт
Молд «Клоун» - інструмент для створення забавної прикраси для тортів і тістечок. Форма випускається ...
48.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд

Молди

Молд є об'ємною форму для створення різних фігурок. З його допомогою можна прикрасити будь-який кондитерський виріб. Силіконові молди підходять для роботи з шоколадом, мастикою, марципаном, карамеллю, желейної і цукрової пастою та іншими солодкими масами. В інтернет-магазині Пекар-Кондитер ви знайдете недорогі об'ємні форми для професійного і домашнього використання.

Переваги застосування

Молди дозволяють формувати фігури, в яких кожна деталь буде симетричною. Поверхня прикрас завжди гладка. За допомогою такої форми можна підготувати одночасно кілька однакових елементів декору. Робляться прикраси швидко. Досить залити в форму кондитерську масу і поставити в духовку або морозилку в залежності від того, що ви збираєтеся прикрашати.

Молди 3D мають дві об'ємні боку. З їх допомогою можна створювати більш реалістичні фігурки і збирати в оригінальні композиції.

Вироби виконуються в формі букв, бантиків, квітів, тварин, птахів, комах, іграшок, різних предметів. Молди можуть бути тематичними. Наприклад, новорічні формочки з декількох фігурок - ялинка, сніговик, олень і Дід ​​Мороз.

З чого виробляються

Найбільш поширені кондитерські силіконові молди. Вони зручні, практичні і довговічні. Харчовий силікон нетоксичний, тому безпечний для взаємодії з продуктами харчування. Він не вбирає запахи готових продуктів і не впливає на їх смакові якості. Молди з силікону дуже гнучкі, тому фігурки легко дістаються. Матеріал добре витримує високі і низькі температури. Використання молдів в морозильній камері або духовій шафі не зіпсує їх. Вони не деформуються, стійкі до механічних пошкоджень. Конструкція також відрізняються простотою експлуатації. Після використання їх необхідно просто вимити водою з миючим засобом для посуду.

Молд також може вироблятися з пластика. Матеріал довговічний, міцний і екологічно безпечний. З форми не так легко виймаються готові вироби, тому пластикові молди менш популярні, ніж силіконові.

Як використовувати молди

Для початку слід перевірити сухість Молда для шоколаду, мастики або інший маси. Потім він посипається цукровою пудрою або крохмалем. Це необхідно для того, що готові фігурки легше виймались з формочки. У ємність наливається кондитерська маса. Залежно від її виду молд відправляється або в мікрохвильову піч, або в морозильну камеру, де мастика, цукрова паста, карамель або шоколад застигнуть за кілька секунд. У холодильну камеру фігурки відправляються на 20-30 хвилин. Готове прикраса має легко діставатися з формочки.

Недорого купити якісні молди можна в нашому інтернет-магазині. Ми працюємо з кращими виробниками приладдя для випічки та кулінарії, тому впевнені в надійності товарів. Доставляємо замовлення по всій Україні. У Києві та Харкові покупки можна забрати з роздрібних магазинів компанії.

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах