Кошик
Ваш кошик порожній!
Ціна за кг: 100.00 грн
У продажу від: 50 грам
Промислове виробництво маргарину як харчового продукту вперше було налагоджено у Франції більше 150 років тому. Популяризацію цього інгредієнта можна пояснити доступною вартістю і органолептичними властивостями, схожими з вершковим маслом. У нашому регіоні лінії по виробництву маргарину молочного були запущені в середині минулого століття. Основними споживачами продукту на сьогоднішній день є підприємства кондитерської, хлібобулочної та молочної промисловості.
Маргарин молочний має високий показник жирності (82.5%) і щільну стурктуру, тому ідеально підійде для здобної випічки. У різних рецептах інгредієнт може вноситися в тісто також в розтопленому вигляді. Купити маргарин молочний в необхідній кількості від 50 грам зі зручною доставкою пропонує наш інтернет-магазин.
Опис
Промислове виробництво маргарину як харчового продукту вперше було налагоджено у Франції більше 150 років тому. Популяризацію цього інгредієнта можна пояснити доступною вартістю і органолептичними властивостями, схожими з вершковим маслом. У нашому регіоні лінії по виробництву маргарину молочного були запущені в середині минулого століття. Основними споживачами продукту на сьогоднішній день є підприємства кондитерської, хлібобулочної та молочної промисловості.
Маргарин молочний має високий показник жирності (82.5%) і щільну стурктуру, тому ідеально підійде для здобної випічки. У різних рецептах інгредієнт може вноситися в тісто також в розтопленому вигляді. Купити маргарин молочний в необхідній кількості від 50 грам зі зручною доставкою пропонує наш інтернет-магазин.
Промислове виробництво маргарину як харчового продукту вперше було налагоджено у Франції більше 150 років тому. Популяризацію цього інгредієнта можна пояснити доступною вартістю і органолептичними властивостями, схожими з вершковим маслом. У нашому регіоні лінії по виробництву маргарину молочного були запущені в середині минулого століття. Основними споживачами продукту на сьогоднішній день є підприємства кондитерської, хлібобулочної та молочної промисловості.
Маргарин молочний має високий показник жирності (82.5%) і щільну стурктуру, тому ідеально підійде для здобної випічки. У різних рецептах інгредієнт може вноситися в тісто також в розтопленому вигляді. Купити маргарин молочний в необхідній кількості від 50 грам зі зручною доставкою пропонує наш інтернет-магазин.
Опис
Промислове виробництво маргарину як харчового продукту вперше було налагоджено у Франції більше 150 років тому. Популяризацію цього інгредієнта можна пояснити доступною вартістю і органолептичними властивостями, схожими з вершковим маслом. У нашому регіоні лінії по виробництву маргарину молочного були запущені в середині минулого століття. Основними споживачами продукту на сьогоднішній день є підприємства кондитерської, хлібобулочної та молочної промисловості.
Маргарин молочний має високий показник жирності (82.5%) і щільну стурктуру, тому ідеально підійде для здобної випічки. У різних рецептах інгредієнт може вноситися в тісто також в розтопленому вигляді. Купити маргарин молочний в необхідній кількості від 50 грам зі зручною доставкою пропонує наш інтернет-магазин.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах