Кошик
Ваш кошик порожній!
Фільтр
Ціна
Металеві форми відрізняються різноманіттям видів і конструктивних рішень. Вони міцні, стійкі до високих температур і зносу. Ємності використовуються для приготування різних страв - від запіканок до кексів і тортів. У нашому каталозі ви знайдете форми окремо і в наборах. Метал, з якого вони виробляються, не містить токсичних речовин і сторонніх запахів. Матеріал не впливає на смак кондитерських виробів і не вбирає їх аромати.
Від якості металу залежить міцність і довговічність форм. Найбільш популярні кондитерські форми з нержавіючої сталі. Матеріал зносостійкий і практичний. Їжа в ємності готується швидко завдяки тонким стінок. Сталеві форми всередині можуть покриватися алюмінієм, бляхою або тефлоном. Такі вироби стійкі до деформацій.
Форми для випічки виконуються також з вуглецевої сталі. Тепло в таких ємностях розподіляється рівномірно. Кондитерські вироби легко дістаються, не прилипають до дна або стінок.
Алюмінієві форми використовуються для випікання тортів, пирогів, печива, кексів, тарталеток, маффинов і піци. Вироби відмінно нагріваються, тому продукти готуються швидко. Алюмінієві ємності потрібно мити без використання абразивних засобів. Вони можуть пошкодити їх поверхню, що призведе до пригорання продуктів.
Форми, оснащені розбірними бортами, підходять для випікання будь-якого тесту. Вони дозволяють без будь-яких зусиль виймати готові вироби. Конструкції можуть мати прямокутну, квадратну і круглу або іншу оригінальну форму. Набір виробів різного діаметру дозволить легко приготувати багатоярусний торт. Витягнуті або квадратні форми підходять для випічки хліба, пирогів і рулетів з м'яса. Купити роз'ємну форму можна і для приготування пасок.
Залізна форма підходить для створення:
• Печиво. Конструкція може бути литий або використовуватися для нарізки тіста. Продаються в наборах. Найбільш популярні - у вигляді тварин, зірок і сердечок.
• кекси. Ємності представлені литими моделями, які можуть мати незвичайні форми, порційними з ажурними краями і листами з осередками для кексів.
• Тортів. Випікати коржі можна в литих і роз'ємних круглих формах. Вони можуть оснащуватися високими або низькими бортами. Є також ємності у вигляді різних фігур.
• Хліба. Домашню випічку можна приготувати в ємності у вигляді цеглинки, довгих і круглих формах з нержавіючої сталі.
• трубочок. Для цього використовується спеціальний конічний форми.
• Піци. Для приготування цієї страви краще рішення - ємність з низькими бортами і перфорованим дном.
Інтернет-магазин Пекар-Кондитер пропонує великий вибір форм для запікання в духовці. Підібрати необхідний інвентар зможуть і професійні кондитери, і домогосподарки. Ємності виготовляються з безпечних матеріалів, які служать довгі роки.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах