Кошик
Ваш кошик порожній!
Фільтр
Ціна
Кавунове борошно не так часто можна зустріти на полицях магазину, як інші види. Але придбати її варто завдяки численним її позитивним властивостям.
Борошно з насіння кавуна виходить після переробки макухи. Останній виробляється як побічний продукт при добуванні олії з кавунового насіння. Вона грає в раціоні харчування важливу роль, оскільки відрізняється таким впливом на організм:
• стимулює очищення як сечогінний засіб;
• прискорює розчинення каміння;
• знижує температуру;
• запускає процеси регенерації у нирках;
• покращує репродуктивну функцію у представників обох статей;
• має профілактичний ефект при розвитку циститу, простатиту, нефритів, відновлює печінку.
У кулінарії таку крупу найчастіше застосовують у салати, каші, супи, тісто. Добавка відмінно покращує смак страви, посилює переваги кожного інгредієнта.
Кавунове насіння відрізняється вмістом багатьох корисних речовин. Вони на 35% складаються з білкових речовин. Відповідно і амінокислот, які беруть участь у зростанні та відновленні тканин, створюють енергетичний пул.
При нестачі заліза, також варто доповнити в раціон кавунове борошно, оскільки. У насінні кавуна його досить багато. Також це борошно сприяє нормальній роботі стравоходу.
В асортименті Пекаря кондитер представлена продукція від перевірених виробників.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах