Кошик
Ваш кошик порожній!
Фільтр
Ціна
Гарбузове борошно - відмінне джерело рослинного білка, оскільки в його складі його більше 40%. Також рекомендується використовувати цей вид борошна для приготування страв тим, хто має проблеми з апетитом. Приємний аромат, солодкуватий запах і смак точно викличуть бажання скуштувати страву.
Цікаво, що таке борошно може вироблятися у два способи — з м'якоті та насіння гарбуза. Для борошна, що виготовляється з м'якоті, спеціально відбирається гарбуз насиченого оранжевого кольору. Після збирання врожаю її ретельно миють і нарізають на невеликі шматки. Спочатку проварюють, а потім пропускають через сито. Для того, щоб отримана кашка була однорідною, вона також додатково піддається тиску, а потім просушується. В результаті всіх цих дій борошно стає приємним і апетитним кремовим відтінком. Також відрізняється солодкуватим смаком. З насіння борошно виробляється в результаті їх перемелювання.
Лікарями зазначається, що борошно з насіння гарбуза відрізняється такими позитивними впливами на організм.
• є чудовою профілактикою розвитку захворювань жіночої та чоловічої статевої сфери, а також печінки та шкіри;
• запобігає появі зайвої ваги;
• покращує психоемоційний стан;
• передбачає хронічні запалення;
• зміцнює імунітет.
Борошно з гарбузового насіння в кулінарії надає стравам:
• вишуканий смак;
• апетитний аромат та життєрадісний колір.
Відмінно підходить для панування м'ясних та рибних котлет та биточків. Рекомендується для схуднення, оскільки є низькокалорійною. Для випічки використовується в рівній пропорції з пшеничною, щоб ласощі вийшли пишними, довго не черствіли і не цвіли. У кондитерських виробах найчастіше використовується досягнення характерного помаранчевого відтінку.
Така мука відрізняється множинними перевагами, але не рекомендується тим, хто має індивідуальну непереносимість, а також високий рівень холестерину.
Однозначно має бути в раціоні вегетаріанців, веганів та сироїдів.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах