Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Гарбузове борошно

У даній категорії немає товарів.

Гарбузове борошно

Гарбузове борошно: оригінальне рішення для звичних страв

Гарбузове борошно - відмінне джерело рослинного білка, оскільки в його складі його більше 40%. Також рекомендується використовувати цей вид борошна для приготування страв тим, хто має проблеми з апетитом. Приємний аромат, солодкуватий запах і смак точно викличуть бажання скуштувати страву.

Основні особливості складу та способи використання

Цікаво, що таке борошно може вироблятися у два способи — з м'якоті та насіння гарбуза. Для борошна, що виготовляється з м'якоті, спеціально відбирається гарбуз насиченого оранжевого кольору. Після збирання врожаю її ретельно миють і нарізають на невеликі шматки. Спочатку проварюють, а потім пропускають через сито. Для того, щоб отримана кашка була однорідною, вона також додатково піддається тиску, а потім просушується. В результаті всіх цих дій борошно стає приємним і апетитним кремовим відтінком. Також відрізняється солодкуватим смаком. З насіння борошно виробляється в результаті їх перемелювання.

Лікарями зазначається, що борошно з насіння гарбуза відрізняється такими позитивними впливами на організм.

• є чудовою профілактикою розвитку захворювань жіночої та чоловічої статевої сфери, а також печінки та шкіри;

• запобігає появі зайвої ваги;

• покращує психоемоційний стан;

• передбачає хронічні запалення;

• зміцнює імунітет.

Борошно з гарбузового насіння в кулінарії надає стравам:

• вишуканий смак;

• апетитний аромат та життєрадісний колір.

Відмінно підходить для панування м'ясних та рибних котлет та биточків. Рекомендується для схуднення, оскільки є низькокалорійною. Для випічки використовується в рівній пропорції з пшеничною, щоб ласощі вийшли пишними, довго не черствіли і не цвіли. У кондитерських виробах найчастіше використовується досягнення характерного помаранчевого відтінку.

Така мука відрізняється множинними перевагами, але не рекомендується тим, хто має індивідуальну непереносимість, а також високий рівень холестерину.

Однозначно має бути в раціоні вегетаріанців, веганів та сироїдів.

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах