Кошик
Ваш кошик порожній!
Фільтр
Ціна
Рослинну какао олію отримують шляхом віджиму бобів шоколадного дерева. Із натурального якісного продукту можна виготовляти шоколад. Його оцінять прихильники здорового та корисного харчування.
Має напрочуд багатий біохімічний склад. По-перше – має невеликий вміст вітамінів (А, Е, D), що для олії незвичайно. А по-друге – продукт є одним із лідерів за кількістю олеїнової мононенасиченої кислоти. Вона знижує рівень холестерину у крові, очищуючи судини.
У цьому маслі відсутні трансжири, проте є такі компоненти як:
• ксантини;
• таніни;
• кофеїн.
Останній так взагалі дуже великих кількостях. Це відрізняє його від інших продуктів. Одна з небагатьох рослинних олій, які мають протипоказання для людей з певними захворюваннями.
Перераховані вище компоненти роблять даний продукт менш окислюваним. Тому какао масло таке корисне для імунітету, воно покращує працездатність нервової та судинної систем. Вкрай благотворно впливає на шкіру.
Какао-масло є профілактичним засобом для низки важких захворювань:
• онкології;
• остеопорозу (оскільки стимулює синтез колагену в клітинах);
• різних серцевих хвороб;
• атеросклерозу та ін.
Нерафінована олія, одержана методом холодного віджиму, регулює жировий обмін в організмі.
Олія какао натуральна, зазвичай має твердий стан, у неї дуже невелика температура плавлення, тому швидко стає рідкою. Вона має жовтуватий або легкий бежевий відтінок.
У випадку, якщо колір такого продукту змінився, не варто додавати його в їжу, оскільки це говорить про те, що масло зіпсувалося. Незважаючи на свої антиокислювальні здібності, воно все ж таки може окислюватися за неправильних умов зберігання. Зазвичай, у таких випадках, його колір стає білим, сірим або просто блідим.
Натуральна олія має приємний насичений аромат обсмажених какао-бобів. Воно зберігає свої властивості при нагріванні, тане, але запах, колір та смак залишаються незмінними. До речі, даний продукт не залишає неприємного післясмаку.
Важливо звертати увагу на глянсовий блиск без жиру чи нальоту. Це свідчить про те, що олія якісна і з неї вийде найкращий шоколад.
Найчастіше, у нинішньому шоколаді, практично відсутня натуральне какао-масло. Через його ціни широке виробництво вважає нерентабельним використовувати даний рослинний продукт, віддаючи перевагу його замінникам.
Однак ті, хто цінують натуральність у всьому, можуть приготувати домашній шоколад із якісного какао олії.
Застосування продукту в кулінарії не дуже широке - в основному для виготовлення шоколадних кондитерських виробів. Дуже важливо те, що такі солодощі можна навіть алергікам, оскільки вони містять лише натуральні компоненти. Тому справжні господині оцінять його користь та можливості.
Використовуючи різні рецепти, можна готувати: глазур, натуральний чорний, білий та молочний шоколади, цукерки та навіть конфітури.
Какао-масло можна додавати до різних гарнірів. Особливо смачно поєднувати їх із молочними солодкими кашами.
Застосування масла з какао для створення коктейлів стане ще однією "родзинкою". Вони вийдуть солодкими, із шоколадним присмаком. До того ж така олія відмінно поєднується з молоком.
Головне – не бояться експериментів.
Придбати натуральну смачну какао масло можна в магазині Пекар-кондитер. Ми пропонуємо якісну олію з Нідерландів та Польщі оптом та в роздріб не дорого. Ви можете самостійно вибрати необхідну вагу продукту та замовити з доставкою стільки цієї олії, скільки вам потрібно.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах