Кошик
Ваш кошик порожній!
Фільтр
Ціна
Навіть не найдосвідченіші кулінари знають, що борошно пшеничне — не єдиний варіант у кулінарії. Горіхове борошно за смаком та особливостями роботи з нею може приємно здивувати навіть професійних шефів.
Борошно з горіхів подарує вишуканий смак страві, навіть якщо додати її лише жменю.
Примітно, що люди почали їсти горіхи ще до обробітку землі. Спочатку вони їх їли сирими, потім почали смажити, а згодом намагалися готувати на його основі страви.
Горіхове борошно - це подрібнені горіхи дрібного помелу, який найчастіше залишається після виробництва олії. Макуха, яка залишається, обробляють пором. Варто звернути увагу і на обробку горіхів. Залежно від того свіжі вони або термічно оброблялися, борошно може мати різний смак і відрізнятися поживними властивостями.
Таке борошно має:
• білком;
• вітамінами;
• мінералами;
• жирними кислотами.
Завдяки такому досконалому складу регулярне вживання горіхового борошна може покращити роботу серця, печінки та нирок. До того ж вона не має холестерину, що особливо важливо для тих, кому необхідно постійно регулювати його рівень, а ще вона сприяє зміцненню імунітету людини і рекомендується вживати тих, хто інтенсивно тренується або має роботу, що передбачає високі фізичні навантаження.
Лікарі особливо рекомендують додати в раціон таке борошно тим, хто страждає на гастрит, хвороб сечостатевої системи, крові та легень.
Борошно з горіхів гідно оцінені і кулінарами, які використовують її для загущення соусів, приготування натурального йогурту, салатів, закусок та інше.
Враховуючи, що у горіховому борошні високі показники жиру, то зберігати його довго не можна. Постійний контакт із повітрям зменшує її корисність, тому використовуйте контейнери або герметичні пакети.
Рекомендується для випікання дрібного помелу. Тоді як для кондитерських виробів — великого, щоб прикрасити ласощі.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах