Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Горіхове борошно

У даній категорії немає товарів.

Горіхове борошно

Чому варто скуштувати горіхове борошно?

Навіть не найдосвідченіші кулінари знають, що борошно пшеничне — не єдиний варіант у кулінарії. Горіхове борошно за смаком та особливостями роботи з нею може приємно здивувати навіть професійних шефів.

Борошно з горіхів подарує вишуканий смак страві, навіть якщо додати її лише жменю.

Основні особливості

Примітно, що люди почали їсти горіхи ще до обробітку землі. Спочатку вони їх їли сирими, потім почали смажити, а згодом намагалися готувати на його основі страви.

Горіхове борошно - це подрібнені горіхи дрібного помелу, який найчастіше залишається після виробництва олії. Макуха, яка залишається, обробляють пором. Варто звернути увагу і на обробку горіхів. Залежно від того свіжі вони або термічно оброблялися, борошно може мати різний смак і відрізнятися поживними властивостями.

Таке борошно має:

• білком;

• вітамінами;

• мінералами;

• жирними кислотами.

Завдяки такому досконалому складу регулярне вживання горіхового борошна може покращити роботу серця, печінки та нирок. До того ж вона не має холестерину, що особливо важливо для тих, кому необхідно постійно регулювати його рівень, а ще вона сприяє зміцненню імунітету людини і рекомендується вживати тих, хто інтенсивно тренується або має роботу, що передбачає високі фізичні навантаження.

Лікарі особливо рекомендують додати в раціон таке борошно тим, хто страждає на гастрит, хвороб сечостатевої системи, крові та легень.

Борошно з горіхів гідно оцінені і кулінарами, які використовують її для загущення соусів, приготування натурального йогурту, салатів, закусок та інше.

Секрети готування та застосування

Враховуючи, що у горіховому борошні високі показники жиру, то зберігати його довго не можна. Постійний контакт із повітрям зменшує її корисність, тому використовуйте контейнери або герметичні пакети.

Рекомендується для випікання дрібного помелу. Тоді як для кондитерських виробів — великого, щоб прикрасити ласощі.

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах