Кошик
Ваш кошик порожній!
Кондитерські форми - незамінні інструменти для випікання тортів, пирогів, кексів і безлічі інших кулінарних шедеврів. Від їх якості залежить привабливість десертів, а іноді і смакові характеристики. Незалежно від форми і матеріалу виготовлення виробів вони повинні мати гарну теплопровідність і стійкістю до високих температур. Діставати з них випічку має бути легко і зручно. У каталозі нашого інтернет-магазину ви знайдете формочки, які підійдуть для домашнього та професійного використання.
Форми для випічки кондитерських виробів розрізняють за матеріалом виробництва:
• Паперові. Вони випускаються зі спеціального паперу, непроникною для жиру. Такі ємності відрізняються високою жаростійкістю, випічка в них пропікається рівномірно. Вироби відмінно проводять тепло, після використання їх не потрібно мити. Перед випіканням паперову форму не потрібно змащувати маслом. Вона служить не тільки для приготування десерту, а й для його прикраси. Випічка з духовки відразу готова до подачі на стіл. Коштують формачкі з паперу недорого, але використовуються одноразово.
• Металеві. Це довговічні і міцні конструкції, стійкі до дії лугу і кислоти. Деякі моделі випускаються з тефлоновим покриттям, що дозволяє тесту не прилипати до їх стінок і дну. За такими виробами потрібен дбайливий догляд, так як їх не можна дряпати. Популярні роз'ємні формочки, стінки яких можна роз'єднати, щоб дістати випічку і не пошкодити її. Добре підходять металеві форми для запікання в духовці овочів і м'яса. У мікрохвильовці їх використовувати не можна.
• Силіконові. Міцні, термостійкі і зручні в експлуатації ємності. Матеріал не піддається корозії, може використовуватися в духовій шафі, СВЧ-печі і аерогрилі. Форми з силікону прості в догляді. Випічка з них виймається легко. У виробах зручно готувати страви з тіста, суфле, желе, шоколадні фігурки, а також заморожувати лід. Силікон відмінно витримує будь-які температури, але його можна зіпсувати гострими предметами, щітками і абразивними миючими засобами.
• Полікарбонатні. Матеріал стійкий до високих температур і деформацій, довговічний. Форми прості у використанні і догляді. У складі полікарбонату немає токсичних домішок, тому він не впливає на смак кондитерських виробів, не вбирає їх запах.
Прямокутні форми підходять для випікання хлібців і кексів. Круглі призначаються для коржів, пирогів і кексів. Циліндричні варіанти використовуються для приготування пасок. Для створення оригінальних кексів і маффінів купують форми у вигляді квітів, тварин, дерев, сердець, зірок і т.д. Овальні конструкції допомагають рівномірно пропікати м'ясо, птицю, овочі. За допомогою молдавсько виготовляють об'ємні фігурки і композиції для прикраси десертів.
Щоб приготувати велику кількість печива, кексів та інших солодощів можна використовувати форми з декількома осередками. Також застосовують професійні набори для випічки, що складаються з двох і більше форм. Вони можуть відрізнятися зовнішнім виглядом і розмірами.
Вигідно купити якісні форми для випічки допоможе інтернет-магазин Пекар-Кондитер. Ми працюємо з кращими виробниками кондитерського інвентарю. Наші співробітники перевіряють усі товари на відповідність стандартам якості. Доставка проводиться в будь-яке місто України. У роздрібних магазинах Києва та Харкова замовлення можна забрати самовивозом.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах