Знижка 10% при замовленні від 1500 грн!
Давайте українською?
Давайте!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Тростинний цукор Demerara

Арт: 97004
(2 відкликання)
Наявність: В наявності

Все частіше на полицях наших магазинів можна зустріти цукор тростинний нерафінований, який став справжнім відкриттям для любителів солодкого. Він здатний не тільки надати гарячим і газованим напоям незвичайного та приємного смаку, але і може стати відмінною ідеєю для декору випічки.

Ціна за кг: 185.00 грн

У продажу від: 50 грам

Вкажіть бажану вагу
грам
Сумма:
185.00 грн
Фасування
розфасовка від 50 грам
Упаковка
поліетиленовий + крафтовий пакет
Виробник
Польща

Сировина, з якої добувають цукор тростинний - це багаторічна трава, що росте в тропіках і субтропічних регіонах. Подрібнені стебла надходять на виробництво, де цукор витягується або шляхом екстрагування водою, або методом дифузії. За рахунок відсутності кінцевої стадії очистки - рафінації, готовий продукт має коричневий відтінок, адже частинки цукру залишаються покритими очеретяної меласою. Залежно від її кількості, коричневий цукор має кілька різновидів. Цукор тростинний, який пропонує наш інтернет-магазин, належить до виду Demerara. Він має золотисто-бурий відтінок і відмінно підійде для обробки випічки з фруктами або ж для обсипання фруктів, приготованих на грилі.

У складі нерафінованого цукру з тростини міститься більша кількість мінеральних речовин, ніж, наприклад, в буряковому. Але при його додаванні в раціон не варто забувати про високу калорійність.

Магазин Пекар-Кондитер пропонує купити цукор тростинний за доступною ціною і без мінімальної суми замовлення.

Залиште відгук

Опис

Сировина, з якої добувають цукор тростинний - це багаторічна трава, що росте в тропіках і субтропічних регіонах. Подрібнені стебла надходять на виробництво, де цукор витягується або шляхом екстрагування водою, або методом дифузії. За рахунок відсутності кінцевої стадії очистки - рафінації, готовий продукт має коричневий відтінок, адже частинки цукру залишаються покритими очеретяної меласою. Залежно від її кількості, коричневий цукор має кілька різновидів. Цукор тростинний, який пропонує наш інтернет-магазин, належить до виду Demerara. Він має золотисто-бурий відтінок і відмінно підійде для обробки випічки з фруктами або ж для обсипання фруктів, приготованих на грилі.

У складі нерафінованого цукру з тростини міститься більша кількість мінеральних речовин, ніж, наприклад, в буряковому. Але при його додаванні в раціон не варто забувати про високу калорійність.

Магазин Пекар-Кондитер пропонує купити цукор тростинний за доступною ціною і без мінімальної суми замовлення.

Фасування
розфасовка від 50 грам
Упаковка
поліетиленовий + крафтовий пакет
Виробник
Польща

Сировина, з якої добувають цукор тростинний - це багаторічна трава, що росте в тропіках і субтропічних регіонах. Подрібнені стебла надходять на виробництво, де цукор витягується або шляхом екстрагування водою, або методом дифузії. За рахунок відсутності кінцевої стадії очистки - рафінації, готовий продукт має коричневий відтінок, адже частинки цукру залишаються покритими очеретяної меласою. Залежно від її кількості, коричневий цукор має кілька різновидів. Цукор тростинний, який пропонує наш інтернет-магазин, належить до виду Demerara. Він має золотисто-бурий відтінок і відмінно підійде для обробки випічки з фруктами або ж для обсипання фруктів, приготованих на грилі.

У складі нерафінованого цукру з тростини міститься більша кількість мінеральних речовин, ніж, наприклад, в буряковому. Але при його додаванні в раціон не варто забувати про високу калорійність.

Магазин Пекар-Кондитер пропонує купити цукор тростинний за доступною ціною і без мінімальної суми замовлення.

Залиште відгук

Опис

Сировина, з якої добувають цукор тростинний - це багаторічна трава, що росте в тропіках і субтропічних регіонах. Подрібнені стебла надходять на виробництво, де цукор витягується або шляхом екстрагування водою, або методом дифузії. За рахунок відсутності кінцевої стадії очистки - рафінації, готовий продукт має коричневий відтінок, адже частинки цукру залишаються покритими очеретяної меласою. Залежно від її кількості, коричневий цукор має кілька різновидів. Цукор тростинний, який пропонує наш інтернет-магазин, належить до виду Demerara. Він має золотисто-бурий відтінок і відмінно підійде для обробки випічки з фруктами або ж для обсипання фруктів, приготованих на грилі.

У складі нерафінованого цукру з тростини міститься більша кількість мінеральних речовин, ніж, наприклад, в буряковому. Але при його додаванні в раціон не варто забувати про високу калорійність.

Магазин Пекар-Кондитер пропонує купити цукор тростинний за доступною ціною і без мінімальної суми замовлення.

Не знаєш, що приготувати?
Тут можна знайти цікаві ідеї страв, а також поділитися своїми улюбленими рецептами!
Детальніше
Хочеш отримати товар зі знижкою?
Перед тим, як оформити замовлення, дізнайся про діючі акції в нашому магазині!
Детальніше

Останні переглянуті

Швидкий перегляд
Купити в один клік Тростинний цукор Demerara
Тростинний цукор Demerara
Арт: 97004
В наявності
Все частіше на полицях наших магазинів можна зустріти цукор тростинний нерафінований, який став спра...
185.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах