Кошик
Ваш кошик порожній!
Фільтр
Ціна
Зернопродукти додаються в тісто для поліпшення його якостей і властивостей, а також терміну зберігання. Це велика кількість продуктів, які забезпечують приготування смачної і безпечної для організму людини випічки. У каталозі інтернет-магазину Пекар-Кондитер представлені натуральні продукти від перевірених виробників.
• Клейковина (глютен) являє собою групу білків, виявлену в пшениці, ячмені, житі та вівсі. Використовується для виготовлення хлібобулочних виробів. Вона робить тісто більш еластичним і м'яким. Також застосовується для ліплення вареників, пельменів і приготування макаронів і локшини.
• Концентрат квасного сусла - напівфабрикат з ароматом житнього хліба, додає продуктам кисло-солодкий присмак. Він активує в тесті процес бродіння, збільшуючи освіту газу, і продовжує свіжість випічки.
• Крохмаль. Може бути кукурудзяним або картопляним. Цей інгредієнт відіграє роль згущувача, так як додає продуктам в'язкості. Крохмаль, доданий в випічку, позбавляє її від зайвої вологи, роблячи її структуру повітряної і легкою.
• Висівки. Пшеничні висівки - джерело клітковини, магнію, калію і вітамінів групи В. Вони сприяють нормалізації роботи шлунково-кишкового тракту і мають цукрознижувальними властивостями. Їх додають в хлібобулочні вироби, а також використовують як начинку для фаршу і панірування для м'ясних і рибних страв. Вівсяні висівки відмінно виводять з організму токсини і допомагають знизити рівень холестерину. Вони є основою дієтичних виробів - кексів, пирогів і млинців.
• Патока - напіврідка маса, що утворюється при переробці крохмалю. Крохмальна патока покращує смак і запах продуктів, підвищує розчинність цукру і дозволяє випічці довше не черствіти. Використовується для виготовлення таких солодощів, як пастила, мармелад, варення, джем. Також вона входить до складу деяких сортів хліба і пряників, застосовується в якості сиропу.
• Соєвий ізолят на 90% складається з білка. Його використовують в спортивному харчуванні і вегетаріанському меню. Він служить інгредієнтом для дієтичної випічки - запіканок, печива і млинців.
• Солод - натуральний продукт з приємним солодкуватим смаком. Він підсилює процес бродіння тіста, робить його більш еластичним, а м'якуш - ароматним. Хліб, що випікається з солодом, довго не черствіє, відрізняється насичений смаком, кольором і запахом.
• Толокно. Виготовляється з зерен вівса або ячменю. Застосовується для приготування хліба і булочок, снеків і печива. Підходять для вживання людям з діабетом.
Наш інтернет-магазин допоможе недорого замовити якісні зернопродукти з доставкою по Україні
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах