Знижка 10% при замовленнi вiд 1200 грн
Пн-пт: з 8:00 до 18:00;
Сб, Нд - вихідний
  • Харків, пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 17.00 Нд: вихiдний . Перерва нема Неділя вихiдний
  • Харьков, ЗАЧИНЕНО Магазин на Сумському ринку (вул. Культури 8, місце 45) Пн-нд: з 9:00 до 19:30
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Зерноборошняні продукти

Фільтр

Ціна

-
Фільтр
Сортувати:
Кількість товарів:
Швидкий перегляд
Купити в один клік  Інвертний цукровий сироп Трімолін 75%, 500 г, Італія
Інвертний цукровий сироп Трімолін 75%, 500 г, Італія
Арт: 89013
В наявності
Інвертований цукровий сироп широко застосовується при виготовленні кондитерських виробів, просочення...
95.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Клейковина суха пшенична
Клейковина суха пшенична
Арт: 108002
В наявності
Суха пшенична клейковина - це чистий продукт без покращувачів смаку, барвників та ароматизаторів. Во...
160.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Концентрат квасного сусла 500г
Концентрат квасного сусла 500г
Арт: 73002
В наявності
Одним з найбільш затребуваних натуральних напівфабрикатів в хлібопеченні і виробництві борошняних ко...
50.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Крохмаль кукурудзяний
Крохмаль кукурудзяний
Арт: 75003
В наявності
Кукурудзяний крохмаль ефективніше, ніж борошно, застосовується в якості згущувача для заправок, супі...
45.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Крохмаль тапіоковий
Крохмаль тапіоковий
Арт: 75005
В наявності
Тапіоковий крохмаль холодного набрякання входить в рецептури харчових концентратів, екструдованих пр...
140.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Патока крохмальна, 0.5 кг
Патока крохмальна, 0.5 кг
Арт: 89002
В наявності
Патока крохмальна незамінна для таких кондитерських виробів як мармелад, зефір, пастила. Також, завд...
30.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Соєвий ізолят
Соєвий ізолят
Арт: 132001
В наявності
Соєвий ізолят включає до 90% білка і дуже малу частку жирів і вуглеводів. Даний склад визначає власт...
300.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Солод житній білий неферментований
Солод житній білий неферментований
Арт: 103001
В наявності
У домашній випічці солод житній білий грає роль натурального поліпшувача. Завдяки додаванню цього ін...
50.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Солод житній ферментований
Солод житній ферментований
Арт: 103002
В наявності
Сухий солод житній ферментований цінується серед пекарів і пивоварів. Сотні років тому, людство помі...
60.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд

Зернопродукти

Зернопродукти додаються в тісто для поліпшення його якостей і властивостей, а також терміну зберігання. Це велика кількість продуктів, які забезпечують приготування смачної і безпечної для організму людини випічки. У каталозі інтернет-магазину Пекар-Кондитер представлені натуральні продукти від перевірених виробників.

Види зернопродуктів для кулінарії

• Клейковина (глютен) являє собою групу білків, виявлену в пшениці, ячмені, житі та вівсі. Використовується для виготовлення хлібобулочних виробів. Вона робить тісто більш еластичним і м'яким. Також застосовується для ліплення вареників, пельменів і приготування макаронів і локшини.

• Концентрат квасного сусла - напівфабрикат з ароматом житнього хліба, додає продуктам кисло-солодкий присмак. Він активує в тесті процес бродіння, збільшуючи освіту газу, і продовжує свіжість випічки.

Крохмаль. Може бути кукурудзяним або картопляним. Цей інгредієнт відіграє роль згущувача, так як додає продуктам в'язкості. Крохмаль, доданий в випічку, позбавляє її від зайвої вологи, роблячи її структуру повітряної і легкою.

• Висівки. Пшеничні висівки - джерело клітковини, магнію, калію і вітамінів групи В. Вони сприяють нормалізації роботи шлунково-кишкового тракту і мають цукрознижувальними властивостями. Їх додають в хлібобулочні вироби, а також використовують як начинку для фаршу і панірування для м'ясних і рибних страв. Вівсяні висівки відмінно виводять з організму токсини і допомагають знизити рівень холестерину. Вони є основою дієтичних виробів - кексів, пирогів і млинців.

• Патока - напіврідка маса, що утворюється при переробці крохмалю. Крохмальна патока покращує смак і запах продуктів, підвищує розчинність цукру і дозволяє випічці довше не черствіти. Використовується для виготовлення таких солодощів, як пастила, мармелад, варення, джем. Також вона входить до складу деяких сортів хліба і пряників, застосовується в якості сиропу.

• Соєвий ізолят на 90% складається з білка. Його використовують в спортивному харчуванні і вегетаріанському меню. Він служить інгредієнтом для дієтичної випічки - запіканок, печива і млинців.

• Солод - натуральний продукт з приємним солодкуватим смаком. Він підсилює процес бродіння тіста, робить його більш еластичним, а м'якуш - ароматним. Хліб, що випікається з солодом, довго не черствіє, відрізняється насичений смаком, кольором і запахом.

• Толокно. Виготовляється з зерен вівса або ячменю. Застосовується для приготування хліба і булочок, снеків і печива. Підходять для вживання людям з діабетом.

Наш інтернет-магазин допоможе недорого замовити якісні зернопродукти з доставкою по Україні

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах