Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Італійський шоколад Crea

Фільтр

Ціна

-
Фільтр
Сортувати:
Кількість товарів:
Швидкий перегляд
Купити в один клік Білий шоколад 32% CREA Італія
Білий шоколад 32% CREA Італія
Арт: 261016
В наявності
Білий шоколад "CREA" - це високоякісний натуральний шоколад. При нагріванні має гарну пливність, заб...
670.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Молочний шоколад 32% CREA, Італія
Молочний шоколад 32% CREA, Італія
Арт: 261015
В наявності
Молочний шоколад "CREA" - це високоякісний натуральний шоколад. При нагріванні має гарну пливність...
600.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Темний шоколад 58% CREA, Італія
Темний шоколад 58% CREA, Італія
Арт: 261014
В наявності
Темний шоколад "CREA" - це високоякісний натуральний шоколад. При нагріванні має гарну пливність, ...
600.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд

Шоколад Crea

Чому варто придбати італійський шоколад?

Запах шоколаду викликає завжди приємні емоції: комусь нагадує дитинство, для когось є основним інгредієнтом десертів та інше. Кондитери уважно вибирають шоколад, оскільки від цього залежить смак приготованої солодощі та її зовнішній вигляд. Щоб наголосити на вишуканості ласощів, рекомендується італійський шоколад. Особливо його найкращий сорт - Crea.

Основні види

Шоколад креа – натуральний та справжній, широко використовується для виготовлення цукерок. Відмінно підходить для кремів та мусів. Для того щоб підготувати шоколад, необхідно розігріти водяну лазню або прогріти його в мікрохвильовій печі.

Для досконалого смаку важливо звернути увагу на види шоколаду.

Чорний - найтемніший, оскільки має найбільше какао олії у складі. Гіркий, бо без цукру.

Молочний шоколад світло-коричневого відтінку за рахунок молока. Найчастіше виготовляється із цукром або його замінником.

Білим шоколад вважають таким скоріше умовно, і все тому, що має невеликий вміст олії какао. Основні компоненти - сухе молоко та ваніль. Найкалорійніший, тому найменш корисний.

Рожевий - світло-малиновий шоколад з какао бобів сорту Ruby, який однозначно сподобається тим, хто любить оригінальні смаки: відрізняється фруктовим запахом та ледь помітною кислинкою.

Ідеальний шоколад для десертів

Щоб шоколад допоміг приготувати смачну насолоду, рекомендується звернути увагу на текстуру, яка визначається залежно від сорту бобів.

Звичний, так званий традиційний, виробляють із бобів, що проростає в Африці та Америці. Їх ділять на невеликі шматки, тому шоколад за підсумком трохи пухкий, з характерним кислуватим післясмаком.

Десертний роблять із шоколаду конкретного врожаю. Його також подрібнюють і змішують при високих температурах до консистенції, яка робить шоколад хрустким та глянцевим. Така насолода приємно тане в роті. А також вразить приємним ароматом. Пористий легкий і створює ефект "бульбашок".

Вони можуть випускатися у таких формах:

• краплі;

• гранули;

• калети.

На сайті Пекар-Кондитер найкращий шоколад пропонується на вагу та в упаковці з Італії.

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах