Знижка 10% при замовленні від 1500 грн!
Давайте українською?
Давайте!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Томатні соуси

Фільтр

Ціна

-
Фільтр
Сортувати:
Кількість товарів:
Швидкий перегляд
Соус Pesto ROSSO 200 г Barilla Італія
Соус Pesto ROSSO 200 г Barilla Італія
Арт: 1081005
Немає в наявності
Італійський соус BARILLA Pesto Rosso - створений на основі оливкової олії, помідорів, сиру Грана Под...
125.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Соус Ткемалі 250 мл
Соус Ткемалі 250 мл
Арт: 1081002
Немає в наявності
Соус Ткемалі - це традиційний грузинський соус. Сливове пюре в поєднанні з ароматними приправами ств...
45.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд

Томатні соуси

Універсальність та пікантність смаку: як правильно вибрати томатний соус?

Якщо шукайте максимально універсальний соус, це однозначно томатний. При додаванні його в блюдо воно виходить красивого насиченого відтінку і з кислинкою. Для приготування такого соусу використовують томати чи пасту з них.

Особливості приготування та використання

Вперше соус із томатів почали використовувати ще народи Майя. Але тоді його робили не для кулінарії, а як лікарську суміш. Вони вірили, що той, хто його їсть, буде здоровим і сильним. І все завдяки яскравому контрастному кольору. У кулінарії його стали використовувати лише 400 років тому, коли томати були завезені в Європу іспанцями, які завоювали Нове Світло. Примітно, що європейці спочатку не оцінили переваги помідорів, використовуючи їх для приготування отрути. Але спробувавши одного разу страви на його основі, популярність їх лише зростала.

Томатний соус професійні кулінари та досвідчені домогосподарки часто рекомендуються до пасти, для тефтелей, голубців, піци. Він настільки смачний та легкий, що також може використовуватись для консервації.

Затребуваність таких соусів обумовлена ​​їх універсальністю, оскільки є в рецептах багатьох національних страв. Але кожен народ готує його залежно від індивідуальних особливостей. До них “національних соусів” відносять аджику, аррабіату, кетчуп, червоний песто та багато інших.

Залежно від особливостей приготування їх умовно поділяють на такі категорії:

• гострий;

• солодкий;

• кисло-солодкий.

Гострі готуються внаслідок додавання гострого або пекучого перцю. Солодкий не передбачає гостроти, радує радістю пікантністю. Завдяки поєднанню компонентів, які створюють оригінальний смак, варто спробувати для приготування закусок, овочів, м'яса або риби

За текстурою можуть бути густими та рідкими, тому легко можна підібрати оптимальний варіант.

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах