Знижка 10% при замовленнi вiд 1200 грн
Пн-пт: з 8:00 до 18:00;
Сб, Нд - вихідний
  • Харків, пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 17.00 Нд: вихiдний . Перерва нема Неділя вихiдний
  • Харьков, ЗАЧИНЕНО Магазин на Сумському ринку (вул. Культури 8, місце 45) Пн-нд: з 9:00 до 19:30
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Томатні соуси

Сортувати:
Кількість товарів:
Швидкий перегляд
Купити в один клік Соус Сацебелі 250 мл
Соус Сацебелі 250 мл
Арт: 1081001
В наявності
Соус Сацебелі моє кислувато-солодкий смак, густу консистенцію і пряний аромат. Він нікого не залишит...
35.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Соус Ткемалі 250 мл
Соус Ткемалі 250 мл
Арт: 1081002
В наявності
Соус Ткемалі - це традиційний грузинський соус. Сливове пюре в поєднанні з ароматними приправами ств...
35.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд

Томатні соуси

Універсальність та пікантність смаку: як правильно вибрати томатний соус?

Якщо шукайте максимально універсальний соус, це однозначно томатний. При додаванні його в блюдо воно виходить красивого насиченого відтінку і з кислинкою. Для приготування такого соусу використовують томати чи пасту з них.

Особливості приготування та використання

Вперше соус із томатів почали використовувати ще народи Майя. Але тоді його робили не для кулінарії, а як лікарську суміш. Вони вірили, що той, хто його їсть, буде здоровим і сильним. І все завдяки яскравому контрастному кольору. У кулінарії його стали використовувати лише 400 років тому, коли томати були завезені в Європу іспанцями, які завоювали Нове Світло. Примітно, що європейці спочатку не оцінили переваги помідорів, використовуючи їх для приготування отрути. Але спробувавши одного разу страви на його основі, популярність їх лише зростала.

Томатний соус професійні кулінари та досвідчені домогосподарки часто рекомендуються до пасти, для тефтелей, голубців, піци. Він настільки смачний та легкий, що також може використовуватись для консервації.

Затребуваність таких соусів обумовлена ​​їх універсальністю, оскільки є в рецептах багатьох національних страв. Але кожен народ готує його залежно від індивідуальних особливостей. До них “національних соусів” відносять аджику, аррабіату, кетчуп, червоний песто та багато інших.

Залежно від особливостей приготування їх умовно поділяють на такі категорії:

• гострий;

• солодкий;

• кисло-солодкий.

Гострі готуються внаслідок додавання гострого або пекучого перцю. Солодкий не передбачає гостроти, радує радістю пікантністю. Завдяки поєднанню компонентів, які створюють оригінальний смак, варто спробувати для приготування закусок, овочів, м'яса або риби

За текстурою можуть бути густими та рідкими, тому легко можна підібрати оптимальний варіант.

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах