Знижка 10% при замовленні від 1500 грн!
Давайте українською?
Давайте!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Пергаментний папір

Фільтр

Ціна

-
Фільтр
Сортувати:
Кількість товарів:
Швидкий перегляд
Купити в один клік Пергаментний папір для випічки на 28 см, завдовжки 25 м
Пергаментний папір для випічки на 28 см, завдовжки 25 м
Арт: 287004
Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 3.00шт
Пергаментний папір для випічки дозволить захистити вашу форму від прилипання та отримати вироби висо...
75.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Пергаментний папір для запікання 28 см, довжиною 25 м
Пергаментний папір для запікання 28 см, довжиною 25 м
Арт: 287005
В наявності
Пергаментний папір для запікання дозволить захистити вашу форму від прилипання і отримати вироби вис...
75.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Силіконізований пергаментний папір на 28 см, довжиною 25 м
Силіконізований пергаментний папір на 28 см, довжиною 25 м
Арт: 287006
В наявності
Силіконізований пергаментний папір для випікання захищає форму від прилипання. Харчовий пергамент ви...
95.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд

Пергаментний папір

Пергаментний папір, також відомий як папір для випічки - це особливий тип харчового паперу, який використовується в кулінарії для випікання різних продуктів в духовці, таких як печиво, кекси, пироги і т.д.

Виготовлення пергаментного папіру

Найчастіше харчовий пергамент виготовляється з целюлози, яка виходить із деревини, хоча також може використовуватись перероблений картон та інші рослинні матеріали. Особливою популярністю у кулінарів користується папір із силіконовим покриттям. Палітра кольорів такого паперу - біла або крафт, але зустрічається і інша кольорова гама.

Навіщо використовується пергаментний папір?

Кулінарний папір для запікання має низку переваг перед звичайним папером, тому що він не прилипає до їжі, не пропускає жир і воду, не горить у духовці і її можна використовувати багаторазово, завдяки просочення силіконом. Силіконізований папір також дозволяє рівномірно розподілити тепло при випіканні по всій площині, що допомагає досягти якіснішого рівномірного результату.

Харчовий пергаментний папір може бути використаний як одноразовий матеріал, так і багаторазовий, залежно від того, який тип паперу ви виберете. Вона доступна в рулонах різних розмірів та форм, щоб відповідати вашим потребам у випічці.

Крім того, цей тип харчового паперу може бути використаний для:

- загортання продуктів у пароварці, щоб запобігти прилипання до її поверхні.

- поділ продуктів при заморожуванні, щоб вони не склеювалися один з одним.

- розкочування тіста, щоб уникнути прилипання тіста до поверхні та полегшити роботу з ним.

- декорування тортів та інших кондитерських виробів, наприклад, для створення конусів із паперу та наповнення їх шоколадом або іншими солодкими начинками.

Такий пекарський папір може бути одноразовим або багаторазовим, залежно від типу паперу. Важливо вибирати якісний папір для запікання, який відповідає стандартам гігієни, щоб гарантувати безпеку харчових продуктів.

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах