Кошик
Ваш кошик порожній!
Фільтр
Ціна
Домашній хліб, виготовлений виключно з натуральних інгредієнтів без додавання стабілізаторів і будь-яких інших харчових добавок - корисний і смачний. Правильно спечені хлібобулочні вироби повинні не кришитися, бути в міру повітряними і добре пропечений. Досягти подібного допоможе готова суха закваска для хліба.
Сьогодні закваски для випічки хліба широко використовуються в промислових і домашніх умовах, і причин цьому кілька:
Не можна не відзначити, що виготовлений на їх основі хліб виходить ароматним і смачним, довгий час, не втрачаючи своєї свіжості та м'якості. І найголовніше - натуральна закваска для хліба розкриває смакові властивості борошна, активізує її ферментативну діяльність в тесті, розщеплює білкові структури для кращого їх перетравлення і робить мінерали, вітаміни і амінокислоти більш доступними для нашого організму.
Підібрати хорошу і недорогу живу закваску для хліба нескладно, адже в нашому інтернет-магазині є кілька варіантів подібної продукції. В першу чергу потрібно визначитися, який тип випічки повинен вийти в результаті використання. Якщо закваска потрібна для білого хліба, французьких багетів, булочок, то краще вибрати варіант на пшеничній муці. Купити закваску для житнього хліба коштує в тих випадках, якщо цікавить така випічка. Також є ще і якісна хмельова закваска для хліба.
Будь-який з варіантів можна придбати у нас потім і в роздріб. Продаж можливий від однієї упаковки. Ми співпрацюємо з кращими виробниками, тому на основі їх продукції виходить хороша і смачна випічка.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах