Знижка 10% при замовленні від 1500 грн!
Давайте українською?
Давайте!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Кминна олія

Фільтр

Ціна

-
Фільтр
Сортувати:
Кількість товарів:
Швидкий перегляд
Олія чорного кмину, 1 л
Олія чорного кмину, 1 л
Арт: 209067
Немає в наявності
Цінна олія чорного кмину має досить специфічні смакові властивості і пряний аромат. Добре відома її ...
856.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Олія чорного кмину, 250 мл
Олія чорного кмину, 250 мл
Арт: 209068
Немає в наявності
У жирно-кислотному складі нерафінованої олії чорного кмину більше двадцяти складових. Завдяки цьому ...
245.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Олія чорного кмину, 50 мл
Олія чорного кмину, 50 мл
Арт: 209071
Немає в наявності
Крім багатого жирно-кислотного складу, нерафінована олія чорного кмину містить фосфоліпіди, залізо, ...
57.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Олія чорного кмину, 500 мл
Олія чорного кмину, 500 мл
Арт: 209070
Немає в наявності
Смак та аромат, яким володіє натуральна і нерафінована олія чорного кмину, досить пряний і терпкий. ...
470.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд

Кминна олія

Олія з насіння чорного кмину досить поширена. Його застосовують у кулінарії різних країн. І хоча у нас воно не користується великою популярністю, проте багато хто знає про корисні та приємні смакові якості самої рослини.

У кулінарії нашого регіону кмин частіше використовують як пряність для різних страв, а от масло з нього застосовують не так охоче. Для того, щоб урізноманітнити свої страви і зробити їх ще більш незвичайними, варто спробувати додати в них кминову олію.

Склад та користь

Цей продукт неодноразово піддавався різним дослідженням із боку вчених. Було доведено, що його користь через унікального складу. Основні речовини, які цьому сприяють:

• тимол;

• тимогідрохінон;

• тимохіноном.

Дані хімічні сполуки є унікальними та вкрай дієвими у боротьбі з грибком (а відповідно з грибковими інфекціями). Вони здатні знищити близько 30 патогенних мікроорганізмів, які завдають шкоди людині.

Кминова олія має такі корисні властивості як:

• протизапальне;

• антиоксидантна;

• протипухлинна.

Продукт є профілактичним засобом для багатьох важких захворювань, таких як: астма та цукровий діабет. І корисний при інших хворобах (особливо нервової системи): шизофренія, аутизм, хвороба Альцгеймера, недоумство, депресії, хвороба Паркінсона.

Олію з кмину призначають хворим на туберкульоз.

Продукт багатий на вітаміни групи В і містить такі корисні елементи як: залізо, фосфор, мідь, цинк та ін. Олія з насіння кмину має позитивний вплив на системи та органи. Тому здатне боротися із системними захворюваннями. Зокрема воно корисне для:

• печінки;

• системи травлення;

• як протиалергічний засіб;

• при екземах та псоріазі;

• для імунної системи;

• серцевого м'яза.

Існує достатньо народних рецептів на основі даного рослинного продукту, які допомагають у боротьбі з різними захворюваннями та неприємними відчуттями (такими як зубний біль).

Проте для його вживання існує значне протипоказання – вагітність. Справа в тому, що олія містить рослинні гормони, які можуть стимулювати родову діяльність.

У кулінарії

Застосування олії чорного кмину в кулінарії не дуже поширене. Однак його все ж таки додають у деякі страви.

Найчастіше – у різні страви де є рис. При цьому як на стадії приготування, так і до готових продуктів. Олія надає золотистого кольору та цікавого смаку, характерного даній рослині. Воно присутнє в рецептах овочевих страв, таких як рагу та салати.

Саме цим інгредієнтом ароматизують хлібобулочні вироби. Кмин, як приправу, не рідко застосовують у пекарській справі. По-справжньому майстерні майстри воліють додавати саме кминову олію. Воно додасть схожий аромат і смак, але при цьому не відчуватиметься (на відміну від прянощів).

Рекомендується робити з нього салатну заправку, проте варто змішувати з іншими рослинними маслами. У разі можна поекспериментувати.

Олія здатна замінити, кмин у вигляді висушеної прянощі, у багатьох стравах. Тому не треба побоюватися додавати його до різних рецептів.

До речі, продукт іноді рекомендують вживати самостійно. Це необхідно для імунної системи, а також нормалізації рівня холестерину. У такому випадку достатньо однієї їдальні ложка на день буде дуже корисною для організму.

Де придбати

Придбати недорого якісну натуральну олію із насіння чорного кмину легко в магазині Пекар-Кондитер. У нас ви знайдете різні обсяги нерафінованого ароматного продукту за доступними цінами оптом та в роздріб.

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах